Tafeltennis   |   Ultimate Tafeltennis   |   Darts   |   Jeu de Boules   |   Klaverjassen

Darttoernooien

Bij TOGB worden er door het jaar twee soorten toernooien georganiseerd.

Clubkampioenschappen

In januari / februari worden de clubkampioenschappen gespeeld. Dit toernooi is alleen voor TOGB leden en hier wordt uitgemaakt wie zich de beste darter van het jaar mag noemen.

TOGB Masters

De TOGB Masters is een jaarlijks toernooi in januari waar de beste 15 darters van de ranking lijst en de clubkampioen uit het voorgaande jaar aan meedoen. Om via de rankinlijst geplaatst te worden, worden er in het voorgaande jaar 6 toernooien (Voorjaarstoernooi, Open Berkelse, Midzomertoernooi, Koppeltoernooi, Kersttoernooi, Mastertoernooi) gespeeld waar men punten kan halen. Hoe hoger men eindigt op een toernooi hoe meer punten men krijgt. Voor meer informatie hierover zie de TOGB Masters pagina of klik hier.

Voor een overzicht van alle toernooien en andere activiteiten van de afdeling darts, waaronder de Onderlinge Competitie klikt u hier.

ClubgebouwtwitterfacebookTafeltennisvereniging TOGB is gevestigd in 'Den Opper'