085 - 201 22 23 info@ttvtogb.nl

Clubtenue

Conform de huisregels is het spelen in het officiële clubtenue verplicht als je de vereniging vertegenwoordigt. Dat wil zeggen: bij de competitie en externe toernooien.
Daarnaast verplicht ook de NTTB het spelen in uniforme sportkleding bij competitiedeelname. Zie artikel 3.2.4 van het Afdelings Competitie Reglement (18 november 2021), artikel 29.4 van het Algemene Competitie Reglement (juni 2021) en artikel 3.2.2 van de Spelregels (december 2021).

Jeugdspelers
Voor jeugdspelers wordt het clubtenue, met dank aan de sponsoren, kostenloos beschikbaar gesteld. Zodra jeugdleden competitie gaan spelen worden zij door de wedstrijdsecretaris jeugd benaderd voor het passen van het clubtenue. Zij dragen allemaal het clubtenue met daarop de sponsorlogo’s (zie hieronder) en het bijpassende short (zie hieronder).

Senioren
Seniorleden kiezen een clubtenue. Zij hebben de keuze uit het clubtenue met de sponsorlogo’s (zie bovenstaande afbeeldingen) of het clubtenue met alleen het verenigingslogo (zie onderstaande afbeeldingen) met in ieder geval het bijbehorende short. Beide shirts kosten voor senioren €68,15 en het short kost €29,75. Zodra senioren deelnemen aan competitie of toernooien dienen zij zelf contact op te nemen met de wedstrijdsecretaris senioren voor het passen van het clubtenue.