085 - 201 22 23 info@ttvtogb.nl

Clubtenue

Conform de huisregels is het spelen in het officiële clubtenue verplicht als je de vereniging vertegenwoordigt. Dat wil zeggen: bij de competitie en externe toernooien.
Daarnaast verplicht ook de NTTB het spelen in uniforme sportkleding bij competitiedeelname. Zie artikel 29.4 van het Algemene Competitie Reglement (december 2022) en artikel 3.2.2 van de Spelregels (januari 2023).

Voor het nieuwe speelseizoen is het streven om uit te komen met een nieuwe versie van het clubtenue. Daarover berichten we uiteraard zo snel mogelijk op deze pagina.

Jeugdspelers
Voor jeugdspelers wordt het clubtenue, met dank aan de sponsoren, kostenloos beschikbaar gesteld. Zodra jeugdleden competitie gaan spelen worden zij door de wedstrijdsecretaris jeugd benaderd voor het passen van het clubtenue.

Senioren
Seniorleden kiezen een clubtenue. Zij hebben de keuze uit het clubtenue met de sponsorlogo’s (zie bovenstaande afbeeldingen) of het clubtenue met alleen het verenigingslogo (zie onderstaande afbeeldingen) met in ieder geval het bijbehorende short. Beide shirts kosten voor senioren €68,15 en het short kost €29,75. Zodra senioren deelnemen aan competitie of toernooien dienen zij zelf contact op te nemen met de wedstrijdsecretaris senioren voor het passen van het clubtenue.