085 - 201 22 23 info@ttvtogb.nl

Training Jeugd

Training Senioren

D-groep t/m 10 jaar

In deze groep wordt getraind door jeugdleden die nog maar kort op tafeltennis zitten. Op een sportieve wijze wordt er in verschillende spelvormen de basis van de tafeltennissport aangeleerd. Tijdens deze trainingen bestaat er de mogelijkheid om kennis te maken met tafeltennis. Zit jij in de leeftijdscategorie t/m 10 jaar en heb je zin om een keer mee te tafeltennissen? Stuur dan een bericht naar info@ttvtogb.nl en doe mee! Je kunt de training 3x vrijblijvend bezoeken.

De trainingstijd van de D-groep t/m 10 jaar is:
Maandag         17:00 – 18:30 uur

De training wordt verzorgd door trainer Irina Sarolea.

C-groep vanaf 11 jaar

In deze groep wordt getraind door jeugdleden die nog maar kort op tafeltennis zitten. Op een sportieve wijze wordt er in verschillende spelvormen de basis van de tafeltennissport aangeleerd. Tijdens deze trainingen bestaat er de mogelijkheid om kennis te maken met tafeltennis. Ben jij 11 of ouder en heb je zin om een keer te tafeltennissen? ? Stuur dan een bericht naar info@ttvtogb.nl en doe mee! Je kunt de training 3x vrijblijvend bezoeken.

De trainingstijd van de C-groep vanaf 11 jaar is:
Maandag         17:00 – 18:30 uur

De training wordt verzorgd door trainer Dobrila Jorguseska

B-groep

De B-groep is bedoeld voor competitiespelende jeugdleden in de afdelingscompetitie. Hierin wordt gevorderd tafeltennis gespeeld. Vanuit de B-groep kunnen jeugdleden doorstromen naar de A-groep. De training is enkel te bezoeken op uitnodiging van de trainers.

De trainingstijden van de B-groep zijn:
Maandag     17:00 – 18:30 uur
Woensdag   18:15 – 19:45 uur

De maandagtraining wordt verzorgd door trainer Lennard Overdevest.

De woensdagtraining wordt verzorgd door trainer Chafik El-Hachioui.

A-groep

De A-groep is de hoogste trainingsgroep binnen TOGB. Deze training is zowel bedoeld voor de selectie van de jeugd als de senioren. Het niveau van de landelijke jeugdcompetitie is hiervoor vereist.  De training is voor zowel jeugdleden als seniorenleden enkel te bezoeken op uitnodiging van de trainers.

De trainingstijden zijn:
Dinsdag         18:45 – 20:30 uur
Donderdag    18:30 – 20:15 uur

Deze trainingen worden verzorgd door hoofdtrainer Michel de Boer.

Invaltrainers

Mocht de vaste trainer van de groep niet aanwezig zijn, beschikt TOGB over invaltrainers.

Veiligheids- en Structuurregels

1. Wanneer je niet aan een training mee kunt doen door bijvoorbeeld ziekte, laat dit minimaal een uur van tevoren weten door te whatsappen naar de betreffende trainer. Kijk voor de mobiele nummer van de trainers contactpagina op deze website.
2. Binnensportschoenen (geen zwarte zool) zijn verplicht.
3.Tijdens de training wordt een korte broek en shirt met korte of geen mouwen gedragen of een eendelig sporttenue.

Vakanties en feestdagen

Tijdens vakanties en feestdagen wordt er in principe niet getraind. Klik voor het vakantierooster 2022/2023 op download.

Overige informatie

Ben jij 18 jaar of ouder en wil je graag trainen bij TOGB? Kijk dan voor de trainingsmogelijkheden in het menu Training Senioren. Wil je meer informatie over de mogelijkheden of kan jij niet op de dag dat jou leeftijd traint? Neem dan contact op via info@ttvtogb.nl.