085 - 201 22 23 info@ttvtogb.nl

Jeu de boules in de winter

Vanaf 2015 is er ook een alternatief voor het spelen van Jeu de Boules in de winter.

Jeu de Boules wordt bij ons in het zomerseizoen gespeeld op onze 15 buitenbanen. Buiten het seizoen gaan we lekker verder als het weer het toelaat. Op maandagmiddag, dinsdagmiddag, donderdagmiddag en zaterdagmiddag wordt dus bij goed weer Jeu de Boules gespeeld:  15 tot 20 man/vrouw is regelmatig aanwezig!

Om niet geheel stil te zitten bij slecht weer hebben we toch een sportactiviteit achter de hand en wel koersbal. ALLEEN op donderdagmiddag wordt ALTIJD (bij goed en slecht weer) koersbal gespeeld. In de kantine gaan dan de tafels aan de kant en worden 2 matten (’n soort biljartlaken) van 10 meter lengte en 2 meter breedte neergelegd.

In 2014 hebben we een bezoek gebracht aan een koersbalclub in Noortdorp. Om te kijken wat dit inhield. En het was leuk! 15 tot 20 man was de hele middag bezig op zo’n mat. We hebben daarna zo’n mat en ballen via internet aangeschaft. Door de grote animo hebben we sinds najaar 2019 de beschikking over een 2e mat.

Dus op donderdagmiddag kan je altijd terecht. Het is of Jeu de Boules (voor de liefhebbers bij goed weer) of Koersbal. Heb je ook zin om het een keertje (of meer) uit te proberen kom dan langs in Den Opper. U heeft zelf geen ballen nodig, die zijn aanwezig. Aanwezig 13.15 uur, start 13.30 uur en einde 17.00 uur.