085 - 201 22 23 info@ttvtogb.nl

Versterking voor herenteam 1

Het eerste herenteam heeft zich voor de komende voorjaarscompetitie versterkt met de Belgische spelers Lauric Jean en Benjamin Rogiers. De vereniging heeft afscheid genomen van de Fransman Enzo Linguistin.

Lauric Jean met clubshirt

De 28-jarige Lauric Jean werd in 2015 kampioen van België en kwam meerdere keren uit namens België op internationale toernooien. Eerder dit jaar veroverde hij in Nederland met TTV Hilversum de landstitel. Naast zijn deelname aan de Nederlandse competitie speelt hij ook op het hoogste niveau in België bij La Villette in Charleroi. Tevens speelt hij met onze TOGB-er Milo de Boer in één team bij het Franse PPC Jeumont.
De andere aanwinst, Benjamin Rogiers (32 jaar) komt ook van TTV Hilversum en behaalde in 2018 met België een bronzen medaille in het teamtoernooi. Benjamin speelt, net als Lauric Jean, in de Belgische Super divisie, maar dan bij de club Logis Auderghem in Brussel. Daarnaast neemt hij ook deel aan de Spaanse competitie.

Benjamin Rogiers in actie

 

Naast deze Belgische toppers staan ook Nederlands kampioen Michel de Boer, Segun Toriola, Milo de Boer, Tim Gras en Floris Zur Muhlen op de teamlijst. Met de komst van deze spelers hebben we een goede mix van ervaring en jong talent. We hopen dat dit onze jonge spelers verder zal helpen in hun ontwikkeling. De competitie in de eredivisie zal in februari 2022 weer van start gaan.