085 - 201 22 23 info@ttvtogb.nl

Van Wijnen/Smash te sterk voor Combilo TOGB

Según Toriola en Milo de Boer tijdens het dubbelspel

In thuishal “Den Opper” was Combilo TOGB afgelopen zondag gastheer voor van Wijnen/Smash uit Hattem.

Vlak voor aanvang moest de opstelling nog aangepast worden bij Combilo TOGB, omdat Michel de Boer zich ernstig had bezeerd aan zijn hand en naar de huisartsenpost moest. Het team trad daardoor aan met Segun Toriola, Milo de Boer en Tim Gras.

Segun begon de eerste wedstrijd met een 3-0 overwinning op Jelle Bosman, maar in de tweede wedstrijd waren de rollen omgekeerd. De Zweed Viktor Brodd won met 3-0 van Tim Gras.

Bij de derde partij was het de vraag hoe Milo de Boer was teruggekeerd uit Roemenië waar hij het EK speelde met het Nederlands team.

Milo moest de eerste 2 games aan Martijn de Vries laten, maar wist de twee daaropvolgende games naar zich toe te trekken. Een vijfde game moest de beslissing brengen. Helaas voor de Berkelaren wist Milo de 8-4 voorsprong niet om te zetten in winst. Martijn de Vries(oud Nederlands kampioen) sloeg een paar prachtige ballen en won deze wedstrijd  met het kleinste verschil(11-9). Ruststand 1-2.

Na de pauze speelden de twee kopmannen tegen elkaar, Toriola tegen de Zweed Brodd. Toriola kwam wat snelheid tekort tegen de uitstekend spelende Brodd, die de partij met 3-0 won. 

In de vijfde partij mocht Milo tegen Jelle Bosman. Een paar weken geleden speelden Milo en Jelle, de finale van het NK-B, tegen elkaar. Milo die toen de finale verloor, was extra gemotiveerd om te winnen. En dat deed hij dan ook overtuigend met 3-0.

In de laatste enkelpartij was het aan Tim Gras om de stand gelijk te trekken tegen Martijn de Vries. Dit werd een bloedstollende partij waarbij de vijfde game de beslissing moest brengen. Wederom was het van Wijnen/Smash dat aan het langste eind trok.

Met een 2-4 achterstand op het scorebord begonnen Segun Toriola en Milo de Boer aan de laatste partij, het dubbelspel. 

Zij hoopten nog een puntje te pakken, maar het was hen niet gegund. Alhoewel er prachtige rally’s werden gespeeld verloren ze met 3-0. 

Eindstand 2-5 voor de bezoekers. 

Veel tijd om de wonden te likken is er niet voor Combilo TOGB. Volgende week staat de verste uitwedstrijd op het programma. Ze spelen tegen Klimaatgroep Stars in Middelstum, een dorpje, ongeveer 30 kilometer boven de stad Groningen.

Wij hopen dat ze zich daar zullen herpakken en de van de laatste plek af kunnen komen.

Stand:

TTV Maashorst                       3-16

Van Wijnen / Smash               3-15

deBoer / Taverzo                   3-14

ProActiefTTHilversum            3-9

Klimaatgroep Stars                 3-9

VeerhuisWessem/Westa       3-8

Tempo-Team                          3-7

Combilo TOGB                        3-6      

Het eerste jongensteam van ttv TOGB heeft de koppositie weten te behouden in de Landelijk A klasse. In Den Opper werd Amsterdam met 8-2 verslagen. TOGB 2 wist concurrent Alexandria ‘66 met 6-4 te verslaan en heeft de koppositie in het Landelijk C veroverd.