085 - 201 22 23 info@ttvtogb.nl

Valse start maar toch overwinning voor TOGB jeugd 1

Zoals u ondertussen waarschijnlijk wel weet speelt ttv TOGB komend seizoen in de eredivisie. Zij starten deze week met een wedstrijd tegen vanWijnen/Smash ’70 om 15:00 in Den Opper. TOGB heeft echter ook een team spelen in het Landelijk A, het hoogste jeugdniveau van Nederland. Hierin spelen Rick Bakker, Oliver Beemer, Jurre de Bree en David Leeson. 

Vanwege een coronatest en -klachten moesten de laatste twee spelers zaterdag direct verstek laten gaan waardoor het team gehavend op pad ging naar Huissen om aldaar te spelen tegen Hutaf. Oliver Beemer en Rick Bakker moesten met zijn tweeën de punten bij elkaar sprokkelen.

De jongens waren gebrand op een overwinning en ze gingen voortvarend van start door beide hun enkelspel en vervolgens de dubbelpartij te winnen. De partij na de dubbel ging gelijk op tot aan de 5de game. In de 5de game moest Oliver alle zeilen bij zetten. Maar helaas lukt het hem niet. Hij moest uiteindelijk helaas het onderspit delven tegen Anne van Bolderen. Uiteindelijk bleek dat ook de enige verliespartij te zijn van deze dag voor onze jongens, aangezien Rick Bakker alle 3 zijn partijen wist te winnen. De einduitslag kwam hiermee op 4-6 voor TOGB 1. Een prima prestatie van Oliver en Rick gezien de situatie. En daardoor een goede start in de Landelijke A poule, waarbij plaatsing voor de kampioensgroep die in het voorjaar gespeeld wordt het doel is. De winnaar van deze kampioensgroep is de jeugdkampioen van Nederland. 

De overige uitslagen van de jeugd waren als volgt:
Taverzo 3 – TOGB 2  8-2
Taveba 2 – TOGB 3 4-6
Rijnsoever 5 – TOGB 4  6-4
Rijnsoever 6 – TOGB 5  9-1
Rijnsoever 7 – TOGB 6  9-1
Rijnsoever 10 – TOGB 7  5-0

Komend weekeinde spelen alle teams thuis in de vertrouwde Den opper.
Het programma is als volgt:
Aanvang 15.00 uur:
Eredivisie: Combilo TOGB – van Wijnen/Smash
Landelijk A: TOGB 1 – Smash ’70 1

Aanvang 09.30 uur:
TOGB 2 – Scylla 2
TOGB 3 – Taverzo 4
TOGB 4 – Spinmill 1 
TOGB 5 – Alexandria ’66 4
TOGB 6 – Alexandria ’66 5
TOGB 7 – Alexandria ’66 7

In verband met de Coronaregels wordt er maar een beperkt aantal toeschouwers toegelaten in Den Opper. Wilt u de wedstrijd toch volgen, kijk dan live mee op de livestream op ttvtogb.nl/live.

Foto: Topscorer Rick Bakker © Rob de Ruiter