085 - 201 22 23 info@ttvtogb.nl

Training Jeugd

Training Senioren

Training

TOGB biedt vanaf september 2020 een seniorentraining aan. Deze training staat open voor senioren van alle niveaus. Aan deze training doen zowel beginners mee als onze selectiespelers. De training wordt gegeven op dinsdag van 20:30 tot 22:00. De training wordt gegeven door seniorentrainer Patrick Bruijne. U kunt de training drie keer gratis proberen. U hoeft zich niet vooraf aan te melden. In de schoolvakanties en op feestdagen wordt er niet getraind.

Damesochtend

Elke donderdagmorgen van 09:00 – 12:00 uur beoefent een groep seniordames de tafeltennissport bij tafeltennisvereniging TOGB onder leiding van Jan v/d Driessche. Deze groep bestaat al vele jaren en voor de meeste van de dames was dit de eerste kennismaking met de tafeltennissport. Naast tafeltennis staat gezelligheid centraal en wordt er dan ook onder een kop thee of koffie met een lekkernij nagenoten van de sportiviteit. Diverse dames zijn lid van de vereniging, anderen zijn dat niet, zij betalen per keer.

Herenochtend

Elke dinsdagmorgen van 09.00 – 12.00 uur beoefent een groep seniorheren de tafeltennissport bij tafeltennisvereniging TOGB onder leiding van Johan van den Bulk en Bert Jordense. Deze groep van circa 35-40 heren bestaat al vele jaren en voor de meesten van de heren was dit de eerste kennismaking met de tafeltennissport. Naast tafeltennis staat gezelligheid centraal en wordt er dan ook onder een kop thee of koffie met een lekkernij nagenoten van de sportiviteit. Diverse heren zijn lid van de vereniging, anderen zijn dat niet, zij betalen per keer.

Selectietraining

Bij diverse jeugdtrainingen wordt gebruik gemaakt van sparring van seniorleden. Kijk voor de trainingstijden op de pagina training jeugd. Neem voor deelname aan deze trainingen contact op met Merel Broers via technischezaken@ttvtogb.nl of 06-22925667.

Overige trainingsmogelijkheden

Zijn bovenstaande mogelijkheden voor u niet van toepassing of schikt de tijd/ dag niet? Op verschillende dagen per week wordt er door de oudere jeugd getraind waar fanatieke of enthousiaste senioren graag aan mee willen doen. Geïnteresseerd? Vraag naar de mogelijkheden bij Merel Broers via technischezaken@ttvtogb.nl of bel naar 06-22925667.

Clubavond

Indien de trainingen te vroeg zijn of niet uitkomen is er op donderdagavond altijd nog de clubavond. Kijk hiervoor in het menu onder het kopje ‘clubavond’.