085 - 201 22 23 info@ttvtogb.nl

Team 1 plaatst zich voor halve finale

Ons 1e herenteam heeft zich vandaag als nummer drie weten te plaatsen voor de play-offs. Hierdoor hebben ze zich ook direct weten te handhaven in de eredivisie.
Tot een paar weken geleden leek het erop alsof de mannen tegen degradatie zouden moeten gaan strijden, maar in de laatste wedstrijden wisten ze met grote cijfers te winnen van hun directe concurrenten.

Vandaag, in de laatste wedstrijd van de reguliere competitie, hadden ze aan vier punten genoeg om zich te plaatsen voor de halve finale en te handhaven. Tegen de huidige landskampioen ProActiefTTHilversum 1 was dat op voorhand geen makkelijke klus. Bij aankomst bleek echter dat Hilversum geen volwaardig team op de been kon brengen en met drie invallers uit team 2 speelde. Dat bood niet direct garantie, maar wel kansen.

Tim Gras beet het spits af tegen verdediger Arnoud Meijer. Tim verloor de eerste game nipt met 11-9 maar won daarna drie games op rij en zette het eerste punt voor Combilo TOGB op het scorebord. Michel de Boer had geen probleem met Mick de Vette en won met drie keer 11-8.
Ook Floris Zur Muhlen won zijn wedstrijd tegen Elwin Huiden met 3-0. De mannen hadden nu nog maar één punt nodig.

Aan Michel de Boer de eer om dit punt binnen te halen. En dat deed hij ook, met 3-1 winst op Arnoud Meijer pakte hij het belangrijke vierde punt.
Vervolgens breidden Tim Gras en Floris Zur Muhlen de voorsprong uit naar 6-0. De laatste wedstrijd (dubbelspel) was een formaliteit, maar ging helaas verloren. Floris Zur Muhlen en Milo de Boer verloren deze wedstrijd met 3-2.

In de halve finale van deze play-off wedstrijd speelt Combilo TOGB als nummer drie tegen de nummer twee, van Wijnen/Smash ’70 uit Hattem. Deze wedstrijd wordt op zaterdag 27 november in Hattem gespeeld. Het team dat als eerste vier punten behaalt plaatst zich voor de finale van het landskampioenschap. Helaas mag er geen publiek aanwezig zijn. Mocht er een livestream zijn, dan laten we dat weten op onze facebook pagina.