085 - 201 22 23 info@ttvtogb.nl

Landelijke line-up TOGB bekend

Op 5 juli sloot de inschrijving voor de najaarscompetitie 2021. TOGB zal zich bij zowel de jeugd als de senioren op het hoogste landelijke niveau laten gelden en wist nog een tweede landelijke jeugdteam te formeren.

Het eredivisieteam Combilo TOGB zal komend seizoen bestaan uit onze bekende youngsters Milo de Boer, Tim Gras en Floris zurMuhlen en good-old Michel de Boer. Zij blijven aangevuld worden door de voor ons bekende Fransman Enzo Leguistin. Op de haverklap diende zich voor Combilo TOGB nog een buitenkans aan door de Nigeriaanse topper Segun Toriola vast te leggen. Segun is momenteel de 155ste van de wereld en is in Nederland bekend doordat hij jaren de kopman was van AA-Drink/FVT, waar hij samen met Michel de Boer vier keer het landskampioenschap won.
Segun heeft op internationaal niveau al een lange tafeltenniscarrière achter de rug waarin hij al vier keer Afrikaans kampioen werd in het enkelspel en zeven keer mee deed aan de olympische spelen. Met deze teamsamenstelling hoopt Combilo TOGB lijfsbehoud te verzekeren en mogelijk al mee te draaien voor de play-offs. 

Het jeugdteam TOGB 1 bestaat komend seizoen naast de bekende spelers Rick Bakker en Oliver Beemer uit de Brabander Sjoerd van Heerebeek. Door de aangepaste leeftijdscategorieën mag Sjoerd nog een jaar langer bij de jeugd blijven spelen. Dat maakt dit team extra gebrand om komend seizoen de winst in de kampioensgroep jeugd te pakken. Sjoerd speelde hiervoor bij Taverbo en Never Despair in Brabant voordat hij in de laatste competitie een uitstapje maakt naar Hercules in Terborg. TOGB is blij met de komst van Sjoerd zodat deze drie jongens mee kunnen draaien om de kampioenstitel bij de jeugd.

Het tweede jeugdteam van TOGB bestaat komend seizoen uit David Leeson, Razvan Friptu en Espen van der Valk. David speelde al eerder landelijk bij TOGB maar moest noodgedwongen stoppen omdat zijn teamgenoten naar de senioren over moesten. Razvan is vorig jaar bij TOGB gestart maar heeft voor zijn verhuizing uit Frankrijk al de nodige tafeltennisuren gemaakt en kon daarom gelijk goed aansluiten bij het niveau van David. Espen kwam op het laatste moment over van TTV De Salamanders en zal het team completeren. Espen is enorm gemotiveerd en zal niet alleen competitie gaan spelen maar ook aansluiten bij de trainingen van TOGB. 

Foto’s: Segun Toriola (ITTF) en Sjoerd van Heerebeek (Rob de Ruiter)