085 - 201 22 23 info@ttvtogb.nl

Heren 1 wint weer, jeugd 1 aan kop

Het eerste herenteam vertrok zaterdag 12 februari naar Zoetermeer voor een uitwedstrijd tegen het tweede team van Taverzo. De Zoetermeerse club komt met twee teams uit in de eredivisie.

Na de goede 5-2 overwinning van vorige week op Klimaatgroep Stars met kopman Lauric Jean, was het nu aan de drie youngsters van het team om te laten zien wat ze in huis hadden.
Tim Gras (19) begon overtuigend en pakte het eerste punt door met 3-1 van Arjan Huiden te winnen.
In de tweede wedstrijd won Milo de Boer (17) met 3-0 van de talentvolle 14-jarige Ivan Kahn.
Het lukte Flois ZurMuhlen (18) niet om zijn 2-0 voorsprong tegen oud-international Jonah Kahn om te zetten in een overwinning. Hij verloor de derde en vierde game nipt met 11-9. De beslissende vijfde game ging met 11-5 Jonah, die daarmee het eerste punt voor de thuisclub pakte.

Na de korte pauze stond Milo tegenover Arjan Huiden. Alhoewel Milo elke game tegen een flinke achterstand aankeek, wist hij ze toch allemaal uit het vuur te slepen en won met 3-0.
In de vijfde partij was Jonah Kahn ook te sterk voor Tim Gras. De Amsterdammer staat bekend om zijn lastige service en snoepte daarmee het tweede punt af.
Floris nam vervolgens zijn revanche op de zoon van Jonah, Ivan Kahn en bracht Combilo TOGB op een 4-2 voorsprong. In de laatste wedstrijd trokken Milo en Tim ook het dubbel nog naar zich toe. Met 5-2 winst keerden de jonge jongens met opgeheven hoofd huiswaarts. Het team bezet na twee wedstrijden de tweede plaats in de eredivisie.

Het eerste jeugdteam speelt dit jaar om het landskampioenschap. Onze club werd al 2x eerder kampioen van Nederland bij de jeugd. In 2005 met de meisjes en in 2018 met de jongens.
Dit team hoopt er dit jaar een titel aan toe te voegen. Ze zijn in ieder geval goed van start gegaan. Na de 9-1 winst van vorige week op Shot uit Soest, wonnen ze zaterdag in eigen huis met 8-2 van Gorkum 1. Sjoerd van Heerebeek en Rick Bakker bleven ongeslagen en wonnen samen ook het dubbelspel. Oliver Beemer voegde het achtste punt toe. Alhoewel ze de directe concurrenten nog tegenkomen, staan ze na twee wedstrijden wel mooi aan kop.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
V.l.n.r.: Oliver Beemer, Sjoerd van Heerebeek en Rick Bakker
Heren 2, dat uitkomt in de Hoofdklasse, heeft een goede start gemaakt. Zij wonnen met 6-4 van Taveba 2 uit Barendrecht. Mark Heezen en Nicolas Drouard waren samen goed voor 5 punten. Het zesde punt kwam van Ivar Noordam.