085 - 201 22 23 info@ttvtogb.nl

Heren 1 en jeugd 1 naar Play-Off

Zowel het eerste jeugdteam als het eredivisie team hebben zich geplaatst voor de halve finale Play-Off.

Jeugd 1
In de laatste poulewedstrijd van de kampioenspoule reisden Rick Bakker, Oliver Beemer en Sjoerd van Heerebeek met coach Dennis van Rutten naar Hattem om het op te nemen tegen de koploper Smash’70.
Bij een 6-4 overwinning zou TOGB zich de koppositie toe kunnen eigenen, maar dat zat er zaterdag niet in.
Het team dat nog kampt met de nasleep van blessure en ziekte had niet de power om te overrulen. Oliver Beemer wist zijn wedstrijd tegen Timothy Wong te winnen en ook het dubbelspel ging naar de Berkelaren.
Ondanks het verlies van 8-2 eindigt TOGB op de tweede plaats en plaatst zich daarmee voor de halve finale Play-Off.

 
Deze halve finale kent een uit- en thuiswedstrijd.
Zaterdag 16 april spelen de jongens uit tegen Hercules in Terborg. Op 23 april volgt dan de thuiswedstrijd waar de jongens alle steun kunnen gebruiken om de finale om het landskampioenschap te behalen.
 
Actiefoto Rick Bakker. Fotograaf: Henk Hommes

Heren 1
Het team van speler/coach Michel de Boer speelde zaterdag tegen hekkensluiter Hilversum. Floris ZurMuhlen zette het team op voorsprong door Arnoud Meijer met 3-1 te verslaan.
In de tweede wedstrijd liet Michel de Boer zich volledig uit het spel halen tegen Mick de Vette.
Op 2-1 voorsprong en matchpoint in de 4e game ontstond er een discussie en verschil van inzicht. Met 12-10 in de 5e game ging de wedstrijd uiteindelijk verloren.
Tim Gras was in een blakende vorm. In het enkelspel verloor hij geen game en won beide partijen met 3-0.
Op het dubbelspel na kenden de overige wedstrijden weinig spanning en met een 5-2 overwinning keerden de mannen huiswaarts.

Met nog 1 reguliere speelronde te gaan (zondag 1 mei thuis tegen TTV Maashorst) is het team al zeker van de play-offs en tevens behoud in de eredivisie.