085 - 201 22 23 info@ttvtogb.nl

π—§π—’π—šπ—• π˜‡π—Άπ—²π˜ π—²π—Ώπ—²π—±π—Άπ˜ƒπ—Άπ˜€π—Άπ—²π˜€π—½π—²π—Ήπ—²π—Ώπ˜€ π˜ƒπ—²π—Ώπ˜π—Ώπ—²π—Έπ—Έπ—²π—»

In het najaar van 2020 speelde het 1e team van TOGB voor het eerst een wedstrijd in de eredivisie tafeltennis nadat zij, vanaf het landskampioenschap jeugd (2018), door zijn gegroeid tot deze hoogst haalbare klasse in Nederland. Met behulp van een aantal buitenlandse spelers en β€˜good old’ Michel de Boer waren de jonkies Milo de Boer en Tim Gras de motor achter dit team.

In het afgelopen jaar is het draagvlak voor topsport binnen TOGB onder druk komen te staan. Doordat TOGB niet op tijd duidelijkheid kon geven over het komende seizoen hebben de jongens besloten andere kansen te benutten. De Tafeltenniscommissie begrijpt deze keuze en wenst Milo en Tim alle succes toe!

De beslissingswedstrijd tegen LTTV Scylla op zaterdag 29 april zal derhalve niet gespeeld worden. Milo en Tim verblijven in het buitenland voor respectievelijk een toernooi en trainingsstage. Daarnaast is Michel de Boer niet wedstrijdfit waardoor er geen representatief team opgesteld kan worden.