Tafeltennis   |   Ultimate Tafeltennis   |   Darts   |   Jeu de Boules   |   Klaverjassen

Training senioren

Seniorentraining

Ben JacobisElke woensdag wordt er van 20:15 – 21.45 uur door senioren, 18 jaar en ouder, onder serieuze begeleiding getraind. Er wordt in trainingsvorm op een actieve manier getafeltennist, waar plezier natuurlijk belangrijk is. Tijdens de trainingen worden er oefeningen en wedstrijdvormen gespeeld. Voor de oudere senioren zullen voor de liefhebbers snufjes van de huidige tafeltennistechnieken worden aangeleerd en voor de jongeren onder ons worden de huidige technieken voortgezet. De training staat open voor alle niveaus en eventuele geïnteresseerden die nog geen TOGB tafeltennislid zijn. Geïnteresseerd en TOGB lid? Meld je van tevoren aan bij trainer Ben Jacobis. Geen lid? Kom dan langs en train mee. De trainingen kunnen 3x vrijblijvend bezocht worden.

De trainingstijd van de seniorentraining: iedere woensdagavond van 20.15 – 21.45 uur (met uitzondering van de schoolvakanties en feestdagen).
De training wordt verzorgd door trainer Ben Jacobis.

Senioren training 1Senioren training 2

Damesochtend

Elke donderdagmorgen van 09:00 - 12:00 uur beoefent een groep seniordames de tafeltennissport bij tafeltennisvereniging TOGB onder leiding van Marian van de Leijgraaf. Deze groep van circa 20-25 dames bestaat al vele jaren en voor de meesten van de dames was dit de eerste kennismaking met de Tafeltennissport. Naast tafeltennis staat gezelligheid centraal en wordt er dan ook onder een kop thee of koffie met een lekkernij nagenoten van de sportiviteit. Diverse dames zijn lid van de vereniging, anderen zijn dat niet, zij betalen per keer.

Herenochtend

Elke dinsdagmorgen van 09.00 - 12.00 uur beoefent een groep oudere heren (vutters, gepensioneerden, . . .) de tafeltennissport bij tafeltennisvereniging TOGB onder leiding van Johan van den Bulk en Bert Jordense. Deze groep van circa 35-40 heren bestaat al vele jaren en voor de meesten van de heren was dit de eerste kennismaking met de Tafeltennissport. Naast tafeltennis staat gezelligheid centraal en wordt er dan ook onder een kop thee of koffie met een lekkernij nagenoten van de sportiviteit. Diverse heren zijn lid van de vereniging, anderen zijn dat niet, zij betalen per keer.

Selectietrainingen

Michel de BoerOp de dinsdagavond van 18:30 - 20:15 uur kunnen senioren op uitnodiging trainen onder leiding van hoofdtrainer Michel de Boer. Deze zogenoemde selectietraining is zowel bedoeld voor de selectie van de jeugd als voor genodigde seniorenleden ter sparring. Seniorenleden kunnen ook later dan 18:30 uur de training instappen.

De training is voor zowel jeugdleden als seniorenleden alleen te bezoeken op uitnodiging van de trainer.

Overige trainingsmogelijkheden

Zijn bovenstaande mogelijkheden voor u niet van toepassing of schikt de tijd/dag niet? Op verschillende dagen per week wordt er door de oudere jeugd getraind waar fanatieke of enthousiaste senioren graag aan mee willen doen. Geïnteresseerd? Vraag naar de mogelijkheden bij Merel Broers via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 06-22925667. Ook indien u mee wilt doen aan de selectietraining o.l.v. Hoofdtrainer Michel de Boer.

Clubavond

Indien de trainingen te vroeg zijn of niet uitkomen is er op donderdagavond altijd nog de clubavond. Kijk hiervoor in het menu onder het kopje ‘clubavond’.

Voor meer informatie betreft bovenstaande trainingsmogelijkheden kunt u terecht bij Merel Broers, Technische zaken, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 06-22925667.

ClubgebouwtwitterfacebookTafeltennisvereniging TOGB is gevestigd in 'Den Opper'