Tafeltennis   |    Darts   |   Jeu de Boules   |   Klaverjassen

 

Training senioren

Damesochtend

Elke donderdagmorgen van 09:00 - 12:00 uur beoefent een groep seniordames de tafeltennissport bij tafeltennisvereniging TOGB onder leiding van Marian van de Leijgraaf. Deze groep van circa 20-25 dames bestaat al vele jaren en voor de meesten van de dames was dit de eerste kennismaking met de Tafeltennissport. Naast tafeltennis staat gezelligheid centraal en wordt er dan ook onder een kop thee of koffie met een lekkernij nagenoten van de sportiviteit. Diverse dames zijn lid van de vereniging, anderen zijn dat niet, zij betalen per keer.

Herenochtend

Elke dinsdagmorgen van 09.00 - 12.00 uur beoefent een groep oudere heren (vutters, gepensioneerden, . . .) de tafeltennissport bij tafeltennisvereniging TOGB onder leiding van Johan van den Bulk en Bert Jordense. Deze groep van circa 35-40 heren bestaat al vele jaren en voor de meesten van de heren was dit de eerste kennismaking met de Tafeltennissport. Naast tafeltennis staat gezelligheid centraal en wordt er dan ook onder een kop thee of koffie met een lekkernij nagenoten van de sportiviteit. Diverse heren zijn lid van de vereniging, anderen zijn dat niet, zij betalen per keer.

Selectietrainingen

Michel de BoerOp de dinsdagavond van 18:45 - 20:30 uur en donderdagavond van 18:15 - 20:00 uur kunnen senioren op uitnodiging trainen onder leiding van hoofdtrainer Michel de Boer. Deze zogenoemde selectietraining is zowel bedoeld voor de selectie van de jeugd als voor genodigde seniorenleden ter sparring. Seniorenleden kunnen ook later dan 18:15/18:45 uur de training instappen.

De training is voor zowel jeugdleden als seniorenleden alleen te bezoeken op uitnodiging van de trainer of het commissielid Technische Zaken.

Overige trainingsmogelijkheden

Zijn bovenstaande mogelijkheden voor u niet van toepassing of schikt de tijd/dag niet? Op verschillende dagen per week wordt er door de oudere jeugd getraind waar fanatieke of enthousiaste senioren graag aan mee willen doen. Geïnteresseerd? Vraag naar de mogelijkheden bij Merel Broers via tDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. of bel naar 06-22925667. Ook indien u mee wilt doen aan de selectietraining o.l.v. Hoofdtrainer Michel de Boer.  

Clubavond

Indien de trainingen te vroeg zijn of niet uitkomen is er op donderdagavond altijd nog de clubavond. Kijk hiervoor in het menu onder het kopje ‘clubavond’.

ClubgebouwfacebooktwitterTafeltennisvereniging TOGB is gevestigd in 'Den Opper'
Het Hoge Land 7
2652 EA  Berkel en Rodenrijs