Tafeltennis   |   Ultimate Tafeltennis   |   Darts   |   Jeu de Boules   |   Klaverjassen

Tafeltennisinformatie

Tafeltennisvereniging TOGB heeft een speelzaal waarin 12 tafeltennistafels een vaste opstelling hebben. Op elke doordeweekse dag wordt aan de jeugd training gegeven, variërend van beginners tot selectie. Aan de selectietrainingen wordt ook door senioren deelgenomen.

De senioren hebben op donderdagavond “clubavond”, waar recreatief gespeeld wordt. Elke tweede donderdag van de maand wordt een onderlinge competitie gespeeld.

Natuurlijk neemt de vereniging met jeugd- en seniorenteams deel aan de competitie, die een voorjaars- en najaarseditie kent.  De senioren spelen de reguliere competitie met teams van 3 personen of nemen deel aan de duocompetitie.
De jeugdteams worden begeleid door ervaren coaches.

Naast de competitie worden er in eigen huis, maar ook in de regio, vele toernooien georganiseerd. Ons eigen Oppertoernooi is daar een voorbeeld van.

Om bij tafeltennisvereniging TOGB te spelen hoeft men niet altijd lid te zijn. Dinsdagochtend wordt de zaal gebruikt door een grote groep 50+ heren. Op donderdagochtend is er zo’n gelegenheid voor de dames. TOGB-leden kunnen uiteraard gratis deelnemen aan deze ochtenden. Niet-leden betalen per ochtend een kleine bijdrage van € 3,00. Een kopje koffie drinken met elkaar is een vast onderdeel op deze ochtenden.

ClubgebouwtwitterfacebookTafeltennisvereniging TOGB is gevestigd in 'Den Opper'