Tafeltennis   |   Ultimate Tafeltennis   |   Darts   |   Jeu de Boules   |   Klaverjassen

Jeu de boulesinformatie

Jeu de boules ballenIn april 2011 is ons sportcomplex uitgebreid met 10 Jeu de Boulesbanen. Vanaf die datum is er begonnen met het beoefenen van de boules sport. Op diverse dagdelen zijn de banen geopend en is er begeleiding aanwezig die u zal verwelkomen.

Er is een Jeu de Boulescommissie benoemd die zich, met ondersteuning van het bestuur, richt op het opstarten en uitbreiden van de nieuwe tak binnen onze vereniging. De commissie wordt gevormd door Marian van de Leijgraaf, Peter van den Baard, Dolf v.d. Hoeven en Ben Straver.

Er zijn in het eerste seizoen al diverse toernooien gespeeld die druk bezocht werden, dat belooft veel de volgende seizoenen waar een wat meer gestructureerde agenda zal zijn en ook weer leuke toernooien gespeeld zullen worden en waar genieten en plezier centraal staan.

Het Jeu de Boulesseizoen loopt van 1 april tot en met 31 oktober en er zijn de volgende openingstijden:

• Dinsdagmiddag     13.30 – 17.00 uur
  • Donderdagmiddag 13.30 – 17.00 uur
  • Donderdagavond   19.30 – 23.00 uur
  • Zaterdagmiddag    13.30 – 17.00 uur

De mogelijkheid om in de toekomst competitie te spelen wordt niet uitgesloten; dat is afhankelijk van de vraag. Dit seizoen bieden wij ook jeu de boules onderlinge. Op elke 3de donderdag van de maand kunnen leden en belangstellenden meedoen aan een onderlinge competitie. Aanwezig: 19.30. Start 19.45. Einde uiterlijk 23.00.

Uiteraard verwelkomen we graag nieuwe Jeu de Boulesleden. De verenigingscontributie kunt u terugvinden op de lidmaatschapspagina.

Afhankelijk van het aantal aanwezige spelers kunnen er diverse spelvormen worden gespeeld. Er wordt gedacht aan een toernooi in de loop van het seizoen of een ranglijsttoernooi voor koppels. Deelname aan de competitie via de Nederlandse Jeu de Boulesbond is bij voldoende vraag een optie.

NederlandseJeuDeBoulesBondNet als bij het tafeltennis en het darten staat ook bij deze nieuwe tak van sport het verenigingsleven centraal. Waarbij zoveel mogelijk mensen gebruik kunnen maken van de faciliteiten, maar waarbij de inzet van vrijwilligers niet gemist kan worden. Dan wordt gedacht aan barmedewerkers, maar ook aan vrijwilligers die het onderhoud van de banen en de rest van de buitenruimte op zich willen nemen. En zonder wedstrijd- en toernooileiding maakt een competitie geen schijn van kans.

Help mee om Jeu de Boules tot een succes te maken en meld je aan als vrijwilliger via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ClubgebouwtwitterfacebookTafeltennisvereniging TOGB is gevestigd in 'Den Opper'