Tafeltennis   |   Ultimate Tafeltennis   |   Darts   |   Jeu de Boules   |   Klaverjassen

Dartinformatie

Al jaren heeft TTV TOGB er een tweede tak van sport bij: Darten. Dit wordt zowel recreatief als in competitieverband gespeeld. In het clubgebouw zijn er vier permantente dartborden. Dit kan bij toernooien uitgebreid worden tot zeven borden. Weekelijks zijn er op de zaterdagmiddag vanaf 15:00 en op de donderdavond vanaf 20:00 darters te vinden die een pijltje aan het gooien zijn. Kom gerust eens langs oom een pijl mee te gooien tegen onze darters.

Vanuit TTV TOGB wordt er met 5 teams in de competitie van de Rotterdamse Darts Organisatie (RDO) gespeeld. De teams zijn te vinden onder het tabblad teams. De thuiswedstrijden van de meeste teams worden gespeeld op de vrijdagavond, echter de thuiswedstrijden van Nog-1tje-dan vinden plaats op de donderdagavond. We hopen de komende seizoenen met meer teams in de competitie mee te doen. Kom gerust eens een keer kijken als onze darters bezig zijn.

TTV TOGB en onze competitiespelende darters zijn lid van De Rotterdamse Darts Organisatie (RDO), dé dartbond van Rotterdam en omstreken. Die telt momenteel ruim 1.400 leden en is daarmee één van de grotere dartbonden. De RDO is lid van de Nederlandse Darts Bond, die op haar beurt een afdeling vormt van de World Darts Federation. Uiteraard valt er op de sites van deze bonden nog meer informatie te vinden. Klik hiervoor op de afbeeldingen hieronder.

RotterdamseDartsOrganisatieNederlandseDartsBondWorldDartsFederation

ClubgebouwtwitterfacebookTafeltennisvereniging TOGB is gevestigd in 'Den Opper'