085 - 201 22 23 info@ttvtogb.nl

Dartinformatie

Al jaren heeft TTV TOGB er een tweede tak van sport bij: Darten. Dit wordt zowel recreatief als in competitieverband gespeeld. In het clubgebouw zijn er vier permanente dartbanen. Dit kan bij toernooien uitgebreid worden tot zeven banen. Wekelijks zijn er op de zaterdagmiddag vanaf 15:00 uur en op de donderdagavond vanaf 20:00 uur darters te vinden die een pijltje aan het gooien zijn. Kom gerust eens langs om een pijl mee te gooien tegen onze darters.

Vanuit TTV TOGB wordt er met 5 teams in de competitie van de Rotterdamse Darts Organisatie (RDO) gespeeld. De teams zijn te vinden onder het tabblad teams. De thuiswedstrijden van de meeste teams worden gespeeld op de vrijdagavond, echter de thuiswedstrijden van Nog-1tje-dan vinden plaats op de donderdagavond. We hopen de komende seizoenen met meer teams in de competitie mee te doen. Kom gerust eens een keer kijken als onze darters bezig zijn.

TTV TOGB en onze competitie spelende darters zijn lid van De Rotterdamse Darts Organisatie (RDO), dé dartbond van Rotterdam en omstreken. Die telt momenteel ruim 1.400 leden en is daarmee één van de grotere dartbonden. De RDO is lid van de Nederlandse Darts Bond, die op haar beurt een afdeling vormt van de World Darts Federation. Uiteraard valt er op de sites van deze bonden nog meer informatie te vinden. Klik hiervoor op de afbeeldingen hieronder.

Competitie

De teams 2Fast4U, Triple1, Opperbest, TOGB1 en Nog1tjedan spelen in verschillende divisies in de competitie van de Rotterdamse Darts Organisatie (RDO). De thuiswedstrijden vinden plaats op de donderdag- en vrijdagavonden.

🎯Nieuwsbrief OD (20/21) #02

Nieuwsbrief #02 20/21 (25-sep-2020) Beste dart- vrienden en vriendinnen, Gister was de eerste speelronde van de Onderlinge Darts. Na een hele lange periode zonder competitie darts, t.t.v. TOGB darts toernooien en Onderlinge Darts, werd er weer iets georganiseerd....

🎯Nieuwsbrief OD (19/20) #06 (Corona update)

Nieuwsbrief OD (19/20) #06 (Corona update) Beste dart- vrienden en vriendinnen, Door alle Corona maatregelen ligt het darten al een tijdje stil, zoals ook heel veel andere dingen even niet kunnen...  Mijn wekelijks uitje naar Den Opper mis ik toch echt wel, mijn...