085 - 201 22 23 info@ttvtogb.nl

Clubtenue

Bij het spelen van competitie is het verplicht om te spelen in het clubtenue van TOGB. De NTTB verplicht uniforme sportkleding in artikel 29, lid 4 van het competitiereglement (uitgave juni 2018). Bij toernooien verplicht TOGB het conform de huisregels om te spelen in het clubtenue of een tenue met daarop het logo van de vereniging en één of meerdere (hoofd)sponsoren, dit naar beoordeling van de Tafeltenniscommissie.

Jeugdspelers
Voor jeugdspelers wordt het clubtenue, met dank aan de sponsoren, kostenloos beschikbaar gesteld. Zodra jeugdleden competitie gaan spelen worden zij door de wedstrijdsecretaris jeugd benaderd voor het passen van het clubtenue. Zij dragen allemaal het clubtenue met daarop de sponsorlogo’s (zie hieronder) en het bijpassende short (zie hieronder).

Senioren
Seniorleden kiezen een clubtenue. Zij hebben de keuze uit het clubtenue met de sponsorlogo’s (zie bovenstaande afbeeldingen) of het clubtenue met alleen het verenigingslogo (zie onderstaande afbeeldingen) met in ieder geval het bijbehorende short. Beide shirts kosten voor senioren €34,25 en het short kost €29,75. Zodra senioren deelnemen aan competitie of toernooien dienen zij zelf contact op te nemen met de wedstrijdsecretaris senioren voor het passen van het clubtenue.