085 - 201 22 23 info@ttvtogb.nl

Welkom bij tafeltennisvereniging TOGB

Tafeltennisvereniging TOGB biedt meer dan de naam alleen doet vermoeden.

Naast tafeltennisleden zijn er dartsleden, die net als de tafeltennisbroeders zowel recreatief als in competitieverband spelen. De tafeltenniszaal is groot genoeg voor het ruim opstellen van 12 tafels en in de grote kantine met bar zijn vier vaste dartbanen ingericht. Tijdens toernooien zijn nog een aantal extra banen op te stellen. En eind april 2011 zijn we gestart met de nieuwe sporttak binnen de vereniging, jeu de boules. En kunnen we aan ons ledenbestand ook Jeu de Boulesleden toevoegen.

Een vereniging kan niet draaiende worden gehouden zonder vrijwilligers en TOGB kan rekenen op veel inzet. Van jeugdbegeleiders tot schoonmakers, van barmedewerkers tot begeleiders van ouderen.

Niet alleen leden maken gebruik van het clubgebouw. TOGB stelt ook een aantal uur per week de zaal beschikbaar aan 50+ heren en aan dames, die een ochtend komen tafeltennissen en per deelname een bijdrage betalen.

TOGB heeft een bestuur waarin naast het Dagelijks Bestuur (voorzitter, secretaris en penningmeester) andere bestuursleden zitting hebben, die elk specifieke taken doen of begeleiden. Gezamenlijk vertegenwoordigen ze commissies, die verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van allerlei taken.

TOGB is een vereniging waar iedereen zich thuis kan voelen. Nieuwe gezichten worden altijd hartelijk verwelkomd. De nadruk ligt meer op de onderlinge sfeer en gezelligheid dan op sportieve prestaties. Wel bestaat er een ontspannen aanmoedigingsbeleid om je als speler te ontwikkelen.

Kortom een leuke sportieve club!

Laatste Nieuws

๐ŸŽฏ๐๐ข๐ž๐ฎ๐ฐ๐ฌ๐›๐ซ๐ข๐ž๐Ÿ #๐Ÿ๐Ÿ (๐Ÿ๐Ÿ/๐Ÿ๐Ÿ‘) ๐”๐ข๐ญ๐ฌ๐ฅ๐š๐ ๐ž๐ง: ๐ŸŽ๐Ÿ’-๐š๐ฎ๐ -๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‘

  Nieuwsbrief #21 (22/23)  Uitslagen: 04-aug-2023 Beste dart- vrienden en vriendinnen, We naderen het einde van het Onderlinge Darts seizoen. Gister werd de รฉรฉn-na-laatste speelronde gespeeld. 11 darters waren present en werden over een poule van 6 en...

Lees meer