Tafeltennis   |   Ultimate Tafeltennis   |   Darts   |   Jeu de Boules   |   Klaverjassen

Vacaturebank

Een club als tafeltennisvereniging TOGB kan niet zonder vrijwilligers. We stellen het zeer op prijs als iedereen zijn of haar steentje bijdraagt. In regelmatig terugkerende taken en werkzaamheden, maar ook voor een paar uurtjes op incidentele basis. Meld je via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. bij Hans van Rutten, bestuurslid vrijwilligersbeleid, als je TOGB wilt ondersteunen met enig vrijwilligerswerk.

Voor te vervullen taken op regelmatige basis zijn we op zoek naar:

Vacature redactie clubblad

Doelgroep P&R

Activiteiten 4x in het jaar een clubblad maken

Wanneer januari, juni, augustus en december

Tijdsbesteding 5 uur per keer

Aantal vrijwilligers
1 à 2

Informatie

Vacature barmedewerk(st)er

Doelgroep Alle bezoekers

Activiteiten Achter de bar staan en bezoekers voorzien van een consumptie

Wanneer Op een avond of een zaterdagmiddag

Tijdsbesteding Eén avond of middag in de maand

Aantal vrijwilligers

Informatie

Natuurlijk kunnen we altijd vrijwilligers gebruiken voor incidentele werkzaamheden. Heb je hier of daar een uurtje vrij? Meld je dan ook bij Hans van Rutten via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ClubgebouwtwitterfacebookTafeltennisvereniging TOGB is gevestigd in 'Den Opper'