Tafeltennis   |    Darts   |   Jeu de Boules   |   Klaverjassen

 

megafoon 318 56406 Notificaties 

I.v.m. de zomervakantie vinden er de komende weken geen jeugdtrainingen plaats. De trainingen beginnen voor de A/B-groepen in de week van 26 augustus en voor de C-groepen in de week van 1 september. 

Training Jeugd

C-groep 6 t/m 10 jaar

Mariska de BoerIn deze groep wordt getraind door jeugdleden die nog maar kort op tafeltennis zitten of nog maar net competitie spelen. Op een sportieve wijze wordt er in verschillende spelvormen de basis van de tafeltennissport aangeleerd. Tijdens deze trainingen bestaat er de mogelijkheid om kennis te maken met tafeltennis. Zit jij in de leeftijdscategorie 6 t/m 10 jaar en heb je zin om een keer mee te tafeltennissen? Kom dan langs! Bekijk de training vanuit de kantine of doe mee met de training. Je kunt de trainingen 3x vrijblijvend bezoeken.

De trainingstijd van de C-groep 6 t/m 10 jaar is:
Woensdag         17:30 - 19:00 uur

De training wordt verzorgd door trainer Mariska de Boer.

 

B- en C-groep 11 t/m 17 jaar

Lennard OverdevestIn deze groep wordt getraind door jeugdleden die de tafeltennissport recreatief en in competitieverband beoefenen. Zit jij in de leeftijdscategorie 11 t/m 17 jaar en heb jij zin een keer te komen tafeltennissen? Kom dan langs! Bekijk de training vanuit de kantine of doe mee met de training. Je kunt de trainingen 3x vrijblijvend bezoeken.

De trainingstijd van de C-groep 11 t/m 17 jaar:
Maandag    18:30 - 20:00 uur 

De training wordt verzorgd door trainer Lennard Overdevest.

 

A-groep

Michel de BoerDe A-groep is de hoogste trainingsgroep binnen TOGB. Deze training is zowel bedoeld voor de selectie van de jeugd als voor genodigde seniorenleden ter sparring. De training is voor zowel jeugdleden als seniorenleden enkel te bezoeken op uitnodiging van de trainer.

De trainingstijd van de A-groep is:
Dinsdag         18:45 - 20:30 uur
Donderdag    18:15 - 20:00 uur

De trainingen worden verzorgd door hoofdtrainer Michel de Boer.

 

B-groep

Leon VijverbergLennard OverdevestDe B-groep is bedoeld voor competitiespelende jeugdleden. Vanuit de B-groep kunnen jeugdleden doorstromen naar de A-groep. De training is enkel te bezoeken op uitnodiging van de trainers.

De trainingstijden van de B-groep zijn:
Maandag     18:30 - 20:00 uur (zie B/C-groep)
Woensdag   17:30 - 20:00 uur

De woensdagtraining wordt verzorgd door trainer Leon Vijverberg.

 

 

Invaltrainer

Lenny van der MeerMocht de vaste trainer van de groep niet aanwezig zijn, beschikt TOGB over invaltrainer Lenny van der Meer.

 

 

 

Verdere informatie

Om bepaalde veiligheids- en structuurredenen houden wij ons graag aan enkele regels voor het deelnemen aan de training. We verzoeken de spelers en speelsters om deze regels na te leven voor een veilige en sportieve sfeer.
Wanneer je niet aan een training mee kunt doen door bijvoorbeeld ziekte, laat dit minimaal een uur van tevoren weten door te sms’en/whatsappen/bellen naar de betreffende trainer. Kijk voor de mobiele nummer van de trainers op de pagina functies en contactgegevens. Binnensportschoenen (geen zwarte zool) zijn verplicht.
Tijdens de training wordt een korte broek en shirt met korte mouwen gedragen.

Ben jij 18 jaar of ouder? Kijk dan voor de trainingsmogelijkheden in het menu Training Senioren. Wil je meer informatie over de mogelijkheden of kan jij niet op de dag dat jou leeftijd traint? Neem dan contact op met Merel Broers (06-22925667 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Tijdens de schoolvakanties en feestdagen wordt er niet getraind tenzij anders gecommuniceerd.

 

ClubgebouwfacebooktwitterTafeltennisvereniging TOGB is gevestigd in 'Den Opper'
Het Hoge Land 7
2652 EA  Berkel en Rodenrijs