Training Jeugd

D-groep t/m 8 jaar

Ilse van EsIn deze groep wordt getraind door jeugdleden die nog maar kort op tafeltennis zitten. Op een sportieve wijze wordt er in verschillende spelvormen de basis van de tafeltennissport aangeleerd. Tijdens deze trainingen bestaat er de mogelijkheid om kennis te maken met tafeltennis. Zit jij in de leeftijdscategorie t/m 8 jaar en heb je zin om een keer mee te tafeltennissen? Kom dan langs! Bekijk de training vanuit de kantine of doe mee met de training. Je kunt de trainingen 3x vrijblijvend bezoeken.

De trainingstijd van de D-groep t/m 8 jaar is:
Woensdag         16:30 - 18:00 uur

De training wordt verzorgd door trainer Ilse van Es.

C-groep vanaf 9 jaar

Leon VijverbergMariska de BoerIn deze groep wordt getraind door jeugdleden die nog maar kort op tafeltennis zitten of nog maar net competitie spelen. Op een sportieve wijze wordt er in verschillende spelvormen de basis van de tafeltennissport aangeleerd. Tijdens deze trainingen bestaat er de mogelijkheid om kennis te maken met tafeltennis. Zit jij in de leeftijdscategorie 6 t/m 10 jaar en heb je zin om een keer mee te tafeltennissen? Kom dan langs! Bekijk de training vanuit de kantine of doe mee met de training. Je kunt de trainingen 3x vrijblijvend bezoeken.

De trainingstijd van de C-groep vanaf 9 jaar is:
Maandag         17:00 - 18:30 uur

De training wordt verzorgd om-en-om verzorgd door trainer Mariska de Boer of trainer Leon Vijverberg.

B/C-groep

Leon VijverbergMariska de BoerIn deze groep wordt getraind door jeugdleden die de tafeltennissport al langer recreatief en/of in competitieverband beoefenen. Vanuit de B/C-groep kunnen jeugdleden doorstromen naar de B-groepen of de A-groep. De training is voor zowel jeugdleden als seniorenleden enkel te bezoeken op uitnodiging van de trainers.

De trainingstijd van de B/C-groep is:
Woensdag    18:00 - 19:30 uur

De training wordt verzorgd door trainers Mariska de Boer en Leon Vijverberg.

B-groep

Lennard OverdevestDe B-groep is bedoeld voor competitiespelende jeugdleden. Vanuit de B-groep kunnen jeugdleden doorstromen naar de A-groep. De training is enkel te bezoeken op uitnodiging van de trainers.

De trainingstijd van de B-groep is:
Donderdag   18:15 - 19:45 uur

De training wordt verzorgd door trainer Lennard Overdevest.

A-groep

Michel de BoerDe A-groep is de hoogste trainingsgroep binnen TOGB. Deze training is zowel bedoeld voor de selectie van de jeugd als voor genodigde seniorenleden ter sparring. De training is voor zowel jeugdleden als seniorenleden enkel te bezoeken op uitnodiging van de trainers.

De trainingstijden van de A-groep zijn:
Dinsdag         18:45 - 20:30 uur
Donderdag    18:15 - 20:00 uur

De trainingen worden verzorgd door hoofdtrainer Michel de Boer.

Invaltrainer

Lenny van der MeerMocht de vaste trainer van de groep niet aanwezig zijn, beschikt TOGB over invaltrainer Lenny van der Meer.

Veiligheids- en structuurregels

1. Wanneer je niet aan een training mee kunt doen door bijvoorbeeld ziekte, laat dit minimaal een uur van tevoren weten door te sms’en/whatsappen/bellen naar de betreffende trainer. Kijk voor de mobiele nummer van de trainers op de pagina functies en contactgegevens.
2. Binnensportschoenen (geen zwarte zool) zijn verplicht.
3.Tijdens de training wordt een korte broek en shirt met korte mouwen gedragen.

Vakanties en feestdagen

Tijdens vakanties en feestdagen wordt er in principe niet getraind. Klik voor het vakantierooster 2019/2020 hier.

Overige informatie

Ben jij 18 jaar of ouder en wil je graag trainen bij TOGB? Kijk dan voor de trainingsmogelijkheden in het menu Training Senioren. Wil je meer informatie over de mogelijkheden of kan jij niet op de dag dat jou leeftijd traint? Neem dan contact op met Merel Broers (06-22925667 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).