Tafeltennis   |   Ultimate Tafeltennis   |   Darts   |   Jeu de Boules   |   Klaverjassen

TOGB Masters

Wat zijn de TOGB Masters?

De TOGB Masters is een jaarlijks toernooi in januari waar de beste 16 darters van de ranking lijst uit het voorgaande jaar aan meedoen.

In het voorgaande jaar worden 6 toernooien gespeelt waar men punten kan halen. Hoe hoger men eindigt op een toernooi hoe meer punten men krijgt. 5 van de 6 toernooien speelt men individueel en 1 toernooi is een koppeltoernooi. Bij het koppeltoernooi worden de koppels samengesteld aan de hand van de ranking lijst. De hoogst geplaatste speelt met de laagst geplaatste en vice versa.

Er is nog één toernooi namelijk de clubkampioenschappen. Dit is een toernooi alleen voor leden van TOGB. De winnaar hier van plaatst zich direct voor de TOGB Masters.

Wanneer zijn de TOGB Masters

De data van de toernooien die meetellen voor de TOGB Masters zijn te vinden op deze pagina, behalve de clubkampioenschappen zijn dit allemaal toernooien die meedoen voor het klassement voor de TOGB Masters.

Tussenstand TOGB Masters

De mastercompetitie van 2017 is momenteel bezig. Klik voor de tussenstand van deze competitie hier.

Eindstanden TOGB Masters

Klik voor de eindstand van 2015 hier.
Klik voor de eindstand van 2014 hier.
Klik voor de eindstand van 2016 hier.

ClubgebouwtwitterfacebookTafeltennisvereniging TOGB is gevestigd in 'Den Opper'