Tafeltennis   |   Ultimate Tafeltennis   |   Darts   |   Jeu de Boules   |   Klaverjassen

Jeu de Boules toernooien

Iedere laatste zaterdag- of zondagmiddag van de maand wordt er een jeu de boules-toernooi georganiseerd. Voor de data hiervan klik in het submenu op het betreffende jaar. Zowel leden als niet leden kunnen hieraan deelnemen. Inschrijving is individueel, de wedstrijdleiding maakt de team (koppel) indeling. De winnaars ontvangen een cadeaubon. Tevens is er aan het eind van het seizoen een wisselbeker voor de deelnemer (neemster) die de meeste punten heeft behaald. De punten worden over 4 gespeelde toernooien berekend, speelt men meer dan 4 toernooien dan gelden de punten van de 4 hoogst gescoorde toernooien. Natuurlijk is het mogelijk minder toernooien te spelen, u dingt dan echter niet mee voor de wisselbeker. Inschrijven : op de lijst in het clubgebouw Den Opper, of op het toernooi tot uiterlijk 12.15 uur, evt. telefonisch 010 5117131. Het toernooi vangt om 12.30 aan en eindigt rond 17.00 uur. Kosten niet leden €2 per toernooi.

Elke 3e donderdag van de maand organiseren wij voor onze leden een Onderlinge competitie. Aanwezig: 19.30 uur. Start 19.45 uur. Einde uiterlijk 23.00 uur.

ClubgebouwtwitterfacebookTafeltennisvereniging TOGB is gevestigd in 'Den Opper'