Toernooien

Het is via TOGB mogelijk om deel te nemen aan toernooien op afdelings- en landelijk niveau. Uitnodigingen voor toernooien worden door de toernooicoördinatoren aan de in aanmerking komende leden verschaft. Toernooicoördinatoor voor de jeugd is Arjan den Breems en voor de senioren is dit Ron van der Werf.

Eigen toernooien TOGB

TOGB organiseert elk jaar ook zijn eigen toernooien. Voor de data hiervan, klik hier. De clubkampioenschappen zijn hier een vast onderdeel van. Deze zijn altijd in januari en hier wordt dan geknokt om de beste te zijn van TOGB.

OppertoernooiOppertoernooi TOGB

Elk jaar wordt bij TOGB het Oppertoernooi (Clubgebouw: Den Opper) georganiseerd voor de jeugd. Dit toernooi vindt plaats in oktober en is voor de jeugd voor de spelers zonder licentie (ook wel D-licentie genoemd).

De jeugdleden die voor een het aankomende toernooi in aanmerking komen zullen worden gemaild door Arjan den Breems (toernooicoördinator). Voor vragen kunt u bij hem terecht. Zijn gegevens zijn hier te vinden. Voor een overzicht van de NTTB-toernooien kunt u hier klikken om naar de website van de NTTB-west te gaan.