Tafeltennis   |   Ultimate Tafeltennis   |   Darts   |   Jeu de Boules   |   Klaverjassen

Toernooien

Het is via TOGB mogelijk om deel te nemen aan toernooien op afdelings- en landelijk niveau. Uitnodigingen voor toernooien worden door de toernooicoördinatoren aan de in aanmerking komende leden verschaft. Toernooicoördinatoor voor de jeugd is Arjan der Breems en voor de senioren is dit Ron van der Werf.

Eigen toernooien TOGB

TOGB organiseert elk jaar ook zijn eigen toernooien. Voor de data hiervan, klik hier. De clubkampioenschappen zijn hier een vast onderdeel van. Deze zijn altijd in januari en hier wordt dan geknokt om de beste te zijn van TOGB.

OppertoernooiOppertoernooi TOGB

Ook het Oppertoernooi (Clubgebouw: Den Opper) wordt elk jaar door TOGB georganiseerd. Dit toernooi vindt plaats in februari en is voor de jeugd voor de spelers zonder licentie en voor de senioren de D/E/F/G/H licenties.
Vaak kom je spelers op het oppertoernooi later nog in de competitie tegen. Dit toernooi is namelijk altijd een prima gelegenheid om te kijken hoe goed de spelers in de buurt zijn.

De jeugdleden die voor een het aankomende toernooi in aanmerking komen zullen worden gemaild door Arjan den Breems (toernooicoördinator). Voor vragen kunt u bij hem terecht. Zijn gegevens zijn hier te vinden. Voor een overzicht van de NTTB-toernooien kunt u hier klikken om naar de website van de NTTB-west te gaan.

ClubgebouwtwitterfacebookTafeltennisvereniging TOGB is gevestigd in 'Den Opper'