Tafeltennis   |   Ultimate Tafeltennis   |   Darts   |   Jeu de Boules   |   Klaverjassen

Officiële netten

De netten bij Ultimate Tafeltennis moeten voldoen aan internationaal geldende regels, zie spelregels. Hoewel twee afscheidingen op een gymnastiekbank als net voldoet aan de internationale regels, kan er ook gekozen worden voor het aanschaffen van een officieel Ultimate Tafeltennisnet. In Duitsland worden deze officiële Ultimate Tafeltennisnetten geproduceerd door de Duitse Ultimate Tafeltennis Organisatie, ofwel 4er-tsich www.4er-tisch.de. De nieuwste versie ultimatenet is net uit: de 'Big One Premium'. Voor meer informatie over de productie netten of de aanvraag van een offerte kunt u terecht bij Thomas Becker via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ClubgebouwtwitterfacebookTafeltennisvereniging TOGB is gevestigd in 'Den Opper'