Geslaagd lid niet-lid toernooi

Zoals ieder jaar hebben wij ook dit jaar een lid niet-lid toernooi.

Er deden 16 koppels mee. Het toernooi begon om 10 uur en duurde tot een uur of 3. Er waren 4 poules die allemaal op gelijke sterkte waren ingedeeld. Alle deelnemers gingen fanatiek van start. Na deze 1e poulefase werd er een 2e poulefase gespeeld met in elke poule alle nummers 1, 2, 3 en 4 tegen elkaar. Er werd in beide poules een dubbel, lid tegen lid en niet-lid tegen niet-lid gespeeld. Het toernooi begon wat later, maar verliep heel vlot. Ivar deed de uitleg, hield de stand bij en praatte het toernooi aan elkaar. In poule 4 werden Hidde Voogt en Thomas Heyman 1e. In poule 3 werden Misha Heyman en Maithem Al Shabani 1e. In poule 2 werden Ronald Vijverberg en Mike Vogel 1e. In poule 1 werden Luc Grünbauer en Roel Vieveen 1e en zij wonnen daarmee het toernooi. 2e van het toernooi waren Tom jr. en Tom sr.. Het was een heel gezellig dag en het toernooi was een groot succes. Met dank aan alle deelnemers en de barmedewerkers.

Ivar Noordam

Actiefoto Amber van Gijzen