Onderlinge darts 25 oktober 2019

Ik maakte me een beetje 'zorgen' over het aantal deelnemers van de aller eerste speelronde van het gloedje nieuwe seizoen.

Tot vrijdagochtend stond de teller op 6 aanmeldingen... Het is altijd weer afwachten, maar meestal staat de teller op het dubbele aantal. Uiteindelijk waren mijn zorgen voor niks en werd het nieuwe seizoen met 16 darters 'afgetrapt'. Jan van der Linde kroonde zich tot 'koning van de avond', door van de 12 gespeelde legs er 10 te winnen. Jan werd daardoor eerste in poule A. Ricardo van Munster werd eerste in poule B door 9 van de 12 gespeelde legs te winnen. Lars Smit en Marty Gouweleeuw werden gedeeld eerste in poule C, door allebei 9 van de 15 legs te winnen. Marty had sowieso een goede avond, die wist ook 2x 180 te gooien! Heel netjes! Verder kan ik melden dat ook Geoffrey en Nico een 180'er gooiden en dat vrier 100+ finishes werden gegooid. Door Lars Smit 125, door Michael van Orshaegen 114, door Wesley Duinhouwer 111 en door Ted Olsthoorn 101. Een prima start van het nieuwe seizoen, al zeg ik het zelf!

Vrijdag 6 december is speelronde 2 van de Onderlinge Darts. Geef je op door een mailtje te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. 19:30 binnen, 20:00 beginnen.

Cees-Jan van der Stoep