Familietoernooi 3 november 2019

Omdat op 6 oktober het familietoernooi door de barre weersomstandigheden niet door kon gaan wordt op 3 november een nieuwe poging gedaan.

Mocht het nu weer niet doorgaan dan wordt het verplaatst naar volgend jaar. Er zullen 4 rondes gespeeld worden. Families met 4 of meer personen komen in aanmerking voor het klassement. Per familie worden alle resultaten getotaliseerd en gemiddeld over het aantal familieleden. In 2017 waren er 57 deelnemers, in 2018 ruim 40. Wees dus op tijd met de opgave. De familie Jan Roodenburg was bij de laatste edities de winnaar, de te kloppen formatie dus. De wedstrijdleiding bepaald dan wie de sterkste familie is van het jaar 2019. Inschrijven tot: 12.45 uur Aanwezig uiterlijk: 13.00 uur Start van de wedstrijd: 13.15 uur Einde toernooi: 16.30 uur Er is geen inschrijfgeld. Inschrijven kan ook op de lijst van het prikbord in Den Opper.

De JDB Commissie.