Gerard Vijverberg clubkampioen Jeu de Boules

De hele week had het geregend en de vraag was of het laatste toernooi wel doorgang zou vinden.

Maar de weergoden waren ons toch erg goed gezind. Zelfs het zonnetje kwam ons nog vergezellen. Er waren verschillende spelers die hun vierde wedstrijd nodig hadden om hun klassement veilig te stellen. We speelden met 28 spelers en waren 7 banen bezet. Er zaten natuurlijk weer hele spannende wedstrijden bij. En er werd weer op het scherp van de snede gespeeld. Na de gespeelde vier wedstrijden bleven er zelfs 3 spelers ongeslagen. Dat waren Ben,John en Astrid met ook weer een klein verschil in voor en tegen. Martien werd verdienstelijk vierde. Zij kregen uit handen van de Dolf waardebonnen.

Punten Saldo
1. Ben Straver  8 31
2.  John van den Bulk  8 29
3. Astrid van der Torre  8 27
4. Martien van den Bulk  6 25

image.png

Omdat het de 8e en laatste editie was zou ook de clubkampioen bekend worden. Eigenlijk was de eerste plaats al bekend, want Gerard was met zijn vier beste uitslagen al kampioen. Maar voor de tweede en derde plaats was het rekenen geblazen voor Aad en Dolf. Even voor 17.00 uur was de uitslag bekend. Ben had door zijn goede resultaat deze middag een superdag en steeg van vier naar twee. De einduitslag :
1e Gerard Vijverberg clubkampioen met 32 punten en een saldo van + 118 . Nogmaals gefeliciteerd Gerard.
2e Ben Straver met 30 punten en een saldo van + 105 3e John van den Bulk met ook 28 punten en een saldo van + 87

Uit handen van de voorzitter werden de bekers uitgereikt.

De JDB Commissie

image3 21

John, Gerard en Ben (v.l.n.r.)