Onderlinge Tafeltennis 12 september

We gaan as donderdag 12 september weer beginnen aan het volgende seizoen van de Tafeltennis Onderlinge.

De leiding op deze avond is in handen van Rick Wesdorp, ik ben zelf een mid-weekje weg. Heb je zin om mee te doen zorg er dan voor dat je om 20.15 uur aanwezig bent. Om 20.30 uur kan dan worden begonnen. Ook de oudere jeugdleden (geb. 2003 ev.) kunnen hier aan deelnemen. Je speelt die avond 20 games (4 partijen van 5 games of 5 partijen van 4 games) en zal rond 23.00 uur weer klaar zijn. Een goede avond zorgt de volgende keer voor 1 of 2 poule-tjes hoger, een slechte avond voor 1 of 2 poule-tjes lager. We zien jullie verschijnen. En . . . . wil je niet mee doen met de Onderlinge, er blijven die avond altijd tafels vrij om vrij te spelen.

Aad Wijsman