Onderlinge darts ronde 10

Dat was de onderlinge darts alweer...

Het seizoen zit erop. Zoals al eerder vermeld is Lars Smit Onderlinge Darts kampioen 2018-2019 geworden. Nogmaals gefeliciteerd! Lars heeft dit seizoen ook de hoogste finish gegooid (160!) en is gedeeld koploper (met Geoffrey) wat 180'ers betreft. Daarvan gooide beide mannen er 5 in totaal. De laatste avond van het seizoen was een vrij rustige avond. We waren met 10 darters, die over 2 poules van 5 werden verdeeld. Nico Hulst gooide nog een knappe 112 finish en Lars vond het nodig om nog meer 100+ finishes te gooien door 112 en een 158 finish uit te gooien. Zeer netjes! Binnenkort ga ik zitten voor het plannen van een nieuw seizoen. Jullie horen van mij. Dan rest mij nog iedereen te bedanken voor alle gezelligheid en mooie momenten. In het bijzonder wil ik Dennis bedanken voor het organiseren van heel wat avonden afgelopen seizoen. Ik hoop er volgend seizoen weer vaker bij te zijn.

Cees-Jan van der Stoep

OD kampioen 1819