Verslag Jeu de Boules toernooi 17 augustus 2019

Het weer werkte deze keer weer mee.

Het was de hele week al regenachtig geweest. Maar de banen lagen er echter goed bij deze middag. Tussen de wedstrijden door nog wel af en toe een buitje maar dat kon de pret niet drukken. Enkele spelers die voor de eerste keer meededen hadden het prima naar hun zin. Volgende keer doen we weer mee hoor zeiden ze in koor. Nadat we nog iemand gebeld hadden die dacht dat het pas half 2 begon en nog lekker thuis zat konden we met 2 invallers erbij beginnen. Om half een starten 28 Jeu de Boules spelers. In ronde een verloren enkele favorieten voor de eindzege al hun eerste partij. Na 3 rondes nog 5 spelers zonder verlies. Dat waren: Lenny, Cora, Leny en Gerard en Margriet. De laatste 2 wisten hun 4e partij ook te winnen en ongeslagen te blijven. Rond de klok van 5 uur werd de volgende uitslag bekend gemaakt.

Punten Saldo
1.  Gerard    Vijverberg  29
2.  Margriet   Fenijn  24
3.  Leo  van den  Eijnden 6 23
4. Frits van Spronsen  6 16

Harry en Claudia speelden in Hoogvliet een toernooi voor Jeu de Boules besturen. Het regende daar echter zo hard dat het gestaakt werd. Hebben we hier in Berkel toch weer gemazzeld. Na 2 rondes werd de uitslag bepaald en bleek dat ze een keurige tweede plaats hadden behaald.

De JDB Commissie

20190818 163741