Onderlinge darts speelronde 9

Nog 1 speelronde te gaan, een speelronde die wat betreft de vraag 'wie wordt er kampioen?' er niet meer toedoet.

De nieuwe Onderlinge Darts kampioen 2018/2019 is namelijk al bekend. Voor de spanning jammer, voor Mr. Smit goed nieuws. Want inderdaad, onze grote vriend Lars Smit mag zich de nieuwe kampioen noemen! Doordat Lars 2 mindere avonden heeft mogen schrappen, is Lars door de andere darters niet meer in te halen. Gefeliciteerd Lars! Rest mij nog wat individuele prestaties te melden. Op 9 augustus werden er vijf 180'ers gegooid. 2 door Willem Rigter en door Geoffrey Lamongie, Dennis Immerzeel en Lars Smit allen 1. Er werden ook vijf 100+ finishes gegooid. 101 door Geoffrey Lamongie, 106 door Dino Immerzeel, 114 door Dennis Immerzeel, 118 door Lars Smit en 122 door Nico Hulst. Lekker bezig mannen!

Vrijdag 30 augustus is speelronde 10 van de Onderlinge Darts. Geef je op door een mailtje te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. 19:30 binnen, 20:00 beginnen.

Cees-Jan van der Stoep