Onderlinge darts speelronde 8

Onderlinge darts speelronde 8 had een drukke bezetting aan darters. Verdeeld over 3 poules, werd er met 17 darters 'afgetrapt.

De poule winnaars van de avond waren: Robin Jordense, Geoffrey Lamongie en Frank in't Veen. Dennis Immerzeel gooide een hele knappe 12-darter! Er werden flink wat 180'ers gegooid: Marty Gouweleeuw (2x), John in't Veen, Geoffrey Lamongie, Lars Smit (2x) en Ed Vonk. Ook werden er nog een paar mooie 100+ finishes gegooid: 102 door Marty Gouweleeuw, 120 door Louis Brugmans, 114 door Robin Jordense, 121 door Dennis Immerzeel (als afronding van zijn 12-darter) en een 100 finish door Geoffrey Lamongie. Het gaat erom spannen wie zich dit jaar kampioen Onderlinge Darts mag noemen. Nog 2 speelrondes te gaan, waarvan de beste 6 zullen tellen! Vrijdag 9 augustus is speelronde 9 van de Onderlinge Darts. Geef je op door een mailtje te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. 19:30 binnen, 20:00 beginnen.

Cees-Jan van der Stoep