Bericht van de voorzitter

Beste clubgenoten,

Voor onze tafeltennissers zit de najaar competitie erop. Iedereen heeft zijn of haar tafeltennis huid duur verkocht en ik dank jullie allemaal voor jullie inspanning en sportiviteit. Uiteraard gaat ook mijn waardering uit naar ouders die rijden of bardienst draaien, begeleiders voor de tips tijdens de wedstrijden en naar onze professionele trainersstaf en tafeltenniscommissie. Dit alles heeft geresulteerd in gemotiveerde jeugd met een kampioenschap voor team 5 en puike resultaten voor de andere teams. Team 5 werd afgelopen zaterdag al in het zonnetje gezet door onze voorzitter tafeltenniscommissie, Ron. Nog bedankt Ron, het snot zat voor mijn ogen. Bij de senioren werden de heren van team 7 (Dik, Ed, René en Frank) kampioen en de heren van team 1 flikten het weer! Kampioen en promotie naar de 1e divisie, waanzinnig! We zullen al deze kanjers nog huldigen bij 1 van onze zomeractiviteiten! Onze darters hoeven nog maar een paar wedstrijden te spelen in de competitie, maar zijn eigenlijk altijd wel aanwezig bij onze club. Ook als supporters bij de tafeltennissers en als barmedewerkers. Klasse allen. Wat betreft de competitie zijn de heren van 2Fast4U op weg naar de eredivisie, spannend! De heren en dame van Nog 1-tje dan! hebben zich keurig gehandhaafd in de 2e divisie met nog 2 wedstrijden te gaan terwijl in diezelfde poule de heren van TOGB 1 nog hard moeten werken om erin te blijven. Opperbest draait aardig mee in de 3e divisie terwijl Triple 1 hoopt nog in ieder geval 1 overwinning mee te pikken dit jaar. De lol is er in ieder geval niet minder om in dit team en de uitslagen vallen ook net even verkeerd. Voor de Boulers gaat het eigenlijk gewoon verder, maar dan met hogere temperaturen. Ook zij zijn eigenlijk altijd aanwezig en zorgen voor aanloop en activiteiten op en rond ons terras. Mensen die langs lopen of fietsen zien altijd iets gebeuren bij onze club en dat blijft hangen bij iedereen. Allemaal alvast een lange mooie zomer gewenst met veel zon en toernooien, maar vooral veel plezier! Onze kaartspelers, klaverjas of poker, blijven ook lekker komen en gezellig spelen. Ook een succesverhaal dit, al jarenlang! Poker gaat richting de finale avond, wie gaat deze jaargang winnen? Spannend, u bent welkom om eens te komen kijken of meedoen uiteraard. En wat denkt u van onze barmedewerkers en interieurverzorgers. Niet te vergeten het leger aan klusjesmannen die allemaal Den Opper onderhouden? Een dikke pluim voor jullie allemaal, we kunnen niet zonder jullie! Als trotse voorzitter wens ik jullie allemaal een fantastische zomer en graag tot ziens bij onze talrijke activiteiten en mocht u vrijwilliger willen worden bij ons, graag! U kunt Hans van Rutten dan aanschieten en we praten verder!

Robin Jordense (RoJo)