Uitnodigingen jeu de boules toernooien

In dit bericht de uitnodigingen voor:
- Maandelijks toernooi
- Regiotoernooi bij TOGB
- Uitwisseling met Folâtre uit Pijnacker

Maandelijks toernooi
Zaterdag 20 juli wordt alweer het 5e toernooi van dit jaar gehouden, welke meetelt voor het algemeen klassement van 2019. We verwachten nu toch wel een groter aantal deelnemers dan de laatste keer. Afgelopen donderdag middag waren er toch 40 personen aan het spelen. Dus meldt je aan voor a.s. zaterdag. Inschrijven: Op de lijst in clubgebouw Den Opper of tot 12 uur telefonisch 010 5117131 Aanwezig; 12.15 uur Aanvangstijd: 12.30 uur Inschrijfgeld: voor niet leden 2 euro en voor leden gratis. Er worden 4 rondes gespeeld. Rond de klok van 5 uur zal de uitslag bekend gemaakt worden.

Regiotoernooi
Op 27 juli wordt er weer een groot Regiotoernooi georganiseerd bij onze club.

Uitwisseling met Folâtre uit Pijnacker
In mei hebben we gespeeld in Pijnacker, op donderdag 08 augustus zal de return bij ons plaatsvinden. Melden om 13.00 uur, aanvang 13.30 uur. Er wordt gespeeld met vaste koppels (doubletten), beide verenigingen met 10 koppels. We spelen zoveel mogelijk in clubkleding. Op de lijst op het prikbord staan de koppels, die zich opgegeven hebben.
PS: Er blijft die middag 1 baan vrij voor de overige TOGB-JdB-ers.
Publiek is uiteraard welkom!

De JDB Commissie.