Verslag 4e jeu de boules toernooi

En weer was het schitterend weer op dit 4e onderlinge zaterdag toernooi.

Misschien zelfs iets te warm. Was dat misschien de reden, dat er maar 20 deelnemers waren. Dat is toch eigenlijk veel te weinig voor een vereniging met ongeveer 80 leden. Dus leden schrijf je volgende keer in: 20 juli Het is gezellig en hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Er zaten natuurlijk weer hele spannende wedstrijden bij met korte uitslagen. Na de tweede ronde werd al meer duidelijk wie kans ging maken op de eindoverwinning en het was spannend. Vijf spelers (Ton +18 – Ben+17 -John+16 – Lenny+13 en Astrid+8) met 2 gewonnen wedstrijden. Na de derde ronde zag het beeld er weer anders uit. Drie spelers met de volle winst. Ton+29 – Ben +25 en Astrid +18 Dus de vierde ronde werd een spannende strijd. Er bleven twee spelers ongeslagen: Ton 8 punten en +37 en Ben 8 punten +32 Ton, van harte gefeliciteerd met deze overwinning en Ben met de tweede plaats en John met de derde plaats. De volledige uitslag hangt op het prikbord. De organisatie was in goede handen van Dolf en de eerst vier werden beloond met een fles wijn of een waardebon.

Punten  Saldo
1.  Ton  van der  Tol 8 37
2. Ben   Straver  8 32
3. John van der  Bulk 6 23
4. Gerard   Vijverberg 6 15

image2 19image3 21image4 23

Ton de trotse eindwinnaar met Ben en Gerard, die een fles wijn of waardebon in ontvangst mochten nemen uit handen van Dolf. Helaas John, geen foto van jou- je was gemeld afwezig, maar de fles wijn krijg je nog.
We hebben nog vier toernooien te gaan, dus eenieder kan zich nog klasseren voor het algemeen klassement, want de beste vier uitslagen tellen.

De JDB Commissie