Gevonden een printertje

Na een toernooi, nu al maanden geleden, ik het niet zeker, ik denk dat het half december was, bleef er in de kantine een mooi wit printertje achter: een HP Deskjet 2542.

Na globaal een week en diverse keren navragen hebben de dames van de schoonmaak het maar in de bestuurskamer op tafel gezet. En wat gebeurt er dan mee? Je zag het daar regelmatig van plaats wijzigen: bij een vergadering of bespreking hebben ze ruimte nodig en wordt het in een hoek gezet, maar . . . . in die hoek staan weer spullen van iemand anders en die persoon zet het dan op een andere plaats. En . . . . na een paar keer verplaatsen staat het printertje weer op de bestuurstafel!! Leuk gebeuren hè.

Daarom een tweetal vragen:
Eerste vraag: Ben je dit printertje kwijt? Dan is het nu opgelost, je weet waar hij staat!
Tweede vraag: Dacht je dat de vereniging dit printertje wel kon gebruiken? Dan zou ik dat in het vervolg eerst vragen aan die en gene. Jos Suijker is bv binnen de club de man die over de computers gaat, zowel de hardware als de software. Hij kan je vertellen of we die printer kunnen gebruiken. Zo niet, ja dan is het goed bedoeld van je, maar dan zal je hem zelf af moeten voeren, bv bij de Gemeentewerf. Er worden, nogmaals goed bedoeld, op deze manier jaarlijks heel veel spulletjes meegenomen naar de club, helaas weet niemand er wat van. Met een beetje geluk zet na lange tijd iemand het in onze bergruimte, de bergruimte raakt daardoor echter overvol. En dat betekent dat de club spullen moet afvoeren. Om een idee te geven: minstens 1 keer per jaar rijdt Piet Vijverberg met een aanhanger vol naar de Gemeentewerf. U ziet het probleem?! Onze dank is groot!

Aad Wijsman