26ste Seizoensopening met Fietstocht/BBQ op zaterdag 31 augustus

Wij willen u alvast attent maken op onze opening van het tafeltennisseizoen, die gehouden gaat worden op zaterdag 31 augustus 2019.

Op de agenda staat: een fietstocht van circa 45 km en aansluitend een BBQ. Op de BBQ worden ook alle niet-fietsers, jeugdleden en ouders verwacht. In 2018 startten we met de fietstocht bij AFS Transport in de Waalhaven (het kantoor van onze clubsponsor). De tocht ging vanaf AFS Transport via een mooie ‘netkous’ fietsbrug over de A15 naar Heerjansdam, pontje Puttershoek, Binnenmaas, Heinenoord-tunnel, Golfterrein Rhoon, Rhoon, weer terug naar AFS-Transport in Waalhaven. De tocht was 46 km lang. Was goed te doen voor de geoefende fietsers, voor sommige e-bikes was dit maar net te halen. Ook dit jaar starten we weer elders. Het vervoer naar de startplek gaat zoals altijd met eigen vervoer met rekjes achterop en met de vrachtauto van Koppert Biological Systems voor de overige fietsen. De beide Aadten buigen zich momenteel over ‘’waar te starten’’. Aansluitend wordt begonnen met het uitzetten. De kosten voor de BBQ bedragen € 10,00 voor een volwassene, jeugd mag gratis meedoen aan de BBQ (wel svp even aanmelden). Noteer 31 augustus alvast in uw agenda. De inschrijflijsten voor de fietstocht en voor de BBQ hangen inmiddels op de prikborden.

Aad Wijsman