Derde maandelijkse jeu de boules toernooi 2019

Het derde maandelijkse toernooi van dit jaar is zaterdag 1 juni gespeeld.

Met enkele invallers erbij bonden we om half 1 de strijd aan met 20 deelnemers. Het is toch wel leuk als we het door 4 kunnen delen. Speelden we op 5 banen. We verwachten de volgende keer toch wel meer spelers. De vijgen- en palmbomen die het heel goed doen vormden een prachtig decor deze middag. Onder zomerse omstandigheden werd er gegooid. 25 Graden en volop zon. En kwakende kikkers in de sloot begeleide het geheel. Wat wil een mens nog meer. Binnen in de zaal was er een trainingskamp met tafeltennissers. Met 8 Engelse kinderen erbij was het een drukte van belang. Darters waren er natuurlijk ook bij. Samen met het aanwezige publiek ontstond er toch weer een leuk sfeertje. Na 4 rondes kon ruim voor 5 uur de volgende uitslag bekend gemaakt worden.

Punten  Saldo
1.  Gerard    Vijverberg 8 31