Aad Kwakkelstein met hemelvaart even terug bij TOGB

Van 30 mei t/m 1 juni was ‘kind van de club’ Aad Kwakkelstein weer even terug bij TOGB voor een trainingsstage voor de TOGB-jeugd na het succes van vorig jaar. Aad is fulltime tafeltennistrainer in Engeland en kwam met acht Engelse spelers naar TOGB om te trainen. De spelers die van TOGB meededen spelen op alle niveaus net als de Engelse spelers waardoor er door iedereen op zijn eigen niveau getraind kon worden. Dit lange weekend werd er hard gewerkt. Er werd namelijk per dag 5,5 uur getafeltennist in drie trainingen. Het tafeltennissen werd afgewisseld met spellen, waaronder tafeltennissen met alle voorwerpen die je maar kon vinden, darten en een mentale training. Op vrijdag en zaterdag werd een van de trainingen gebruikt voor een toernooi tussen alle deelnemers. Uiteindelijk werd dit toernooi gewonnen door de nummer 9 bij de Engelse kadetten Joshua Bruce. Op zaterdagavond werd de trainingsstage afgesloten met een barbecue voor de spelers en begeleiders.

Mark Heezen

Groepsfoto trainingsstage