Clubontmoeting met Folatre Pijnacker 16 mei 2019

Op 16 mei 2019 vond de vriendschappelijke ontmoeting plaats met Folatre.

De laatste keer verloor TOGB op 1 augustus 2018 met maar liefst 25-5 en nog wel op ons eigen terrein. Dat moest in 2019 natuurlijk veel beter kunnen. Het was prachtig weer met een licht briesje en volop zon. De meesten gingen op de fiets naar Pijnacker, wat naar later bleek een goede warming-up zou zijn. Omdat wij met een koppel meer aankwamen werd het schema helemaal omgegooid en we hadden slecht 10 minuten vertraging. Fantastisch gedaan organisatie (Janny en Marjan). Ik zei al,de warming-up worp zijn vruchten af en de eerste ronde won TOGB met 7-4 Echter de tweede ronde beet Folatre fel van zich af en won deze ronde met 7-4 Gelijke stand dus na deze twee ronden en de derde ronde moest de beslissing gaan brengen. Het getal 7 hielden we hoog in vaandel en de derde ronde werd weer met 7-4 gewonnen. Dat betekende, dat TOGB sportieve revanche had genomen en de ontmoeting met 18-15 had gewonnen. Zo trotst als een pauw was de voorzitter, al had hij er zelf weinig toe bijgedragen. Maar als team … prachtige prestatie.

De Top 3 bij TOGB
1. Ton van Tol en Dennis Enthoven met 3 gewonnen partijen met een saldo van +22
2. Nel Kranenburg en Peet van Winden met 3 gewonnen partijen en een saldo van +15
3. Magriet Fenijn en Herbert Geernaart met 3 gewonnen partijen en een saldo van +13

Rond 17.00 uur werd de stand bekend gemaakt en met groot gejuich ontvangen door TOGB en kregen de beste van elke vereniging uit handen van Janny Korevaar een flesje wijn. De organisatie werd bedankt want alles was weer voortreffelijk geregeld.

image1 17
De trotse winnaars Dennis Enthoven en Ton van Tol en Alicia Kuchlin en Hans de Bruijn, die helaas eerder naar huis moest.

Op 8 augustus ontvangen wij Folatre en we hopen dan onze huid weer duur te verkopen.

Harry Docter