megafoon 318 56406 Notificaties

Maandag t/m woensdag (20 t/m 22 mei) vervallen alle activiteiten i.v.m. de installatie van de nieuwe verlichting.

Will Wassink - Dubbeltoernooi op donderdag 13 juni

Als afsluiting van het Onderlinge-seizoen is er weer een dubbeltoernooi.

In 2012 op initiatief van Will Wassink gestart, sinds 2015 draagt dit toernooi ook zijn naam. Met steeds 17 - 19 dubbels een succes. Winnaars in 2018 waren Lennard Overdevest en Sundeep Singh. Dit seniorentoernooi is op donderdag 13 juni. S.v.p. van te voren inschrijven, aanwezig om 20.00 uur, aanvang 20.30 uur. Zoek een gelijkwaardige partner op en schrijf je in. In de competitie wordt elke wedstrijd 1 dubbel gespeeld, competitiespelers hebben hier dus ervaring mee. Meespelen met je vaste dubbelpartner is toegestaan. Laat maar eens zien hoe ’t spel gespeeld moet worden! Ook leden van de dinsdagmorgen en de donderdagmorgen kunnen meedoen. Ook de oudere jeugd is uitgenodigd. Er kunnen deze avond maximaal 20 koppels meedoen. Op het prikbord hangt een inschrijflijst, zodat we weer een beetje weten wie er mee gaan doen. Aan de hand van de inschrijving wordt een indeling naar sterkte gemaakt.

Aad Wijsman