2e onderlinge toernooi Jeu de Boules

En weer was het schitterend weer op dit 2e onderlinge zaterdag toernooi.

De weergoden zijn ons toch erg goed gezind. In plaats van 5 wedstrijden te spelen werd besloten om vier wedstrijden te spelen en een voorstel om dit voortaan altijd te doen werd later met ruime meerderheid door de aanwezigen ingestemd en dus gaan we voortaan vier wedstrijden spelen. Er zaten natuurlijk weer hele spannende wedstrijden bij. En er werd weer op het scherp van de snede gespeeld. Na de gespeelde vier wedstrijden bleven er twee spelers ongeslagen. Dat waren Margriet en Gerard met ook weer een klein verschil in voor en tegen. Heel erg goed Margriet en Gerard !! Margriet gaat het spelletje steeds beter spelen, want ook vorig jaar werd zij een keer eerste. Ook natuurlijk de organisatie weer bedankt. De prijsuitreiking vond even voor vijf uur plaats en de uitslag was:

Punten  Saldo
1.  Margriet    Fenijn 8 32