Paaseierentoernooi jeugd 2019

Op woensdag 17 april werd het jaarlijkse paaseierentoernooi voor de jeugd gehouden.

Er waren 2 verschillende groepen. De eerste groep deed een toernooi, de tweede groep deden tafeltennisspelletjes. De eerste groep bestond uit 2 poules op niveau. Per toernooironde was er een handicap. In de eerste ronde was het nog gewoon normaal spel. In de 2e ronde speelden ze met de verkeerde hand. Bij de 3e ronde was een wedstrijd spelen met een versierde bal. Daarna was er een ronde met een grote bal, en als laatste ronde was het met de batjes op tafel. De uitslagen waren als volgt:
Poule 1
1. Kristel Luyken
2. Koen Schwartz
3. Misha Heyman
4. Celina Smeele
5. Delano Vijverberg
6. Stefan Nastic

Poule 2
1. Gjalt Kikstra
2. Laura Bolle
3. Jeffrey Westphal
4. Amber van Gijzen
5. Lian van der Toorn
6. Stacey

Tijden dat toernooi werden er aan de andere kant van de zaal spelletjes gespeeld. Er werden verschillende spelletjes gespeeld waaronder touwtje springen, hooghouden, mikken, interval, rond om de tafel en nog veel meer. Hierbij was Aniek de beste en daarop volgende Elora op de 2e, Zoey op de 3e plek, 4e: Jesse, 5e: Teun en 6e Joep. Al met al een geslaagd toernooi!!

Leroy Heemskerk en Ilse van Es
Wedstrijdleiding