Paaseierentoernooi 2019 senioren

Het was donderdag 18 april “Witte Donderdag” en dat betekent het jaarlijkse Paaseierentoernooi.

De strijd om de eieren. Onder het genot van een eitje! Ook de oudere jeugdleden waren weer uitgenodigd om mee te doen. De dag erna, Goede Vrijdag, was er geen school, dus geen belemmering voor hen. Aad Wijsman en Henny Krak bogen zich over de indeling. Er waren 36 deelnemers, waaronder 4 jeugdspelers. Zij werden verdeeld over 6 poules van 5 en 1 poule van 6. Klokslag half 9 ging het toernooi van start. Achter de bar zorgden Cees-Jan van der Stoep en Dennis Immerzeel voor het drankje. Rick Wesdorp kookte tussendoor de eitjes en dat kan hij wel! Op zijn verzoek was hij in de 2e ronde vrij, zodat hij zijn volle aandacht erbij kon houden. Wat een passie voor het vak van eieren koker! Zo tegen half 12 waren de partijen gespeeld en konden de eieren uitgereikt worden. Dit keer kregen de nummers 1 in de poule een doos eieren. Vervolgens werden er nog een aantal doosjes via loting verdeeld en tot slot mocht ieder een doosje mee naar huis nemen. “Daar mag je mee thuis komen” zullen we maar zeggen. De nummers 1 waren Gordon Finch, Minzhuo Luo, Rick Wesdorp, Marcel Heezen, Martin Hayes, Irina Sarolea en Wim Lansbergen. De jeugd presteerde als volgt: Luc Grunbauer 3e in poule 2, Milan de Witte 3e in poule 3, Celina Smeele 4e in poule 6, Delano Vijverberg 5e in poule 6. Lekker meegedaan dus! De eieren waren weer via Hans van Rutten door Willem vd Meer geregeld, ze staan altijd klaar in de bestuurskamer, werkelijk altijd. Willem bedankt!

Het was weer een gezellige tafeltennisavond. Met dank aan iedereen!

Aad Wijsman