megafoon 318 56406 Notificaties

Maandag t/m woensdag (20 t/m 22 mei) vervallen alle activiteiten i.v.m. de installatie van de nieuwe verlichting.

Koersbaltoernooi 28 maart 2019

Afgelopen jeu de boules winterseizoen hebben we op elke donderdagmiddag koersbal gespeeld in onze kantine.

Iedereen kent nu de kneepjes van deze tak van sport. Er is veel animo voor en het is gezellig. Van alle gespeelde wedstrijden is een klassement bijgehouden. Eind van deze maand start het Jeu de Boules-seizoen. Voor die tijd willen we voor de koersbalspelers het wintergebeuren afsluiten met een Koersbal-toernooitje. We houden dat toernooi op donderdagmiddag 28 maart as.

Inschrijving tot: 13.00 uur (Tel.010-5117131)
Aanwezig uiterlijk: 13.15 uur
Start van de wedstrijden: 13.30 uur
Einde toernooi: 17.00 uur

Inschrijfgeld: voor niet leden 2.00 euro en voor leden gratis

Heb je zin om mee te doen, teken dan svp even in op de lijst op het prikbord dan weten we hoeveel deelnemers we kunnen verwachten. Voor die ene mat die we hebben zou 16 deelnemers een heel mooi aantal zijn.

De JdB-commissie