megafoon 318 56406 Notificaties

Maandag t/m woensdag (20 t/m 22 mei) vervallen alle activiteiten i.v.m. de installatie van de nieuwe verlichting.

Jeugdleden in nieuw shirt op toernooien/trainingen

Afgelopen week was het eindelijk zover. Het nieuwe TOGB tafeltennis toernooi-/training shirt werd officieel gepresenteerd in ‘Den Opper’.

Samen met Hans de Boe (Hansmade Services) en Mark Heezen is er de afgelopen weken intensief overleg geweest over lay-out en kwaliteit. En natuurlijk ook met Ilona Barten (uiterst links op foto/bovenste rij) en Marcel Heezen over de prijs, want zonder deze kanjers van sponsoren was er helemaal niet te bespreken. Dank, dank ‘Computers Vandaag’ en ‘AFS’ ! Het tenue was een idee van Marco de Witte en Hans Baetens, die samen de organisatie van jeugdtoernooien voor hun rekening nemen. Doel is om nog meer jeugd deel te laten nemen aan tafeltennis toernooien. We willen graag weer mee gaan doen in de JAWS competitie, waarin de clubs met de meeste deelnemers aan toernooien een cheque/prijs krijgen. Deze wordt altijd tijdens de Zuid Hollandse Kampioenschappen uitgereikt. Alle jeugdleden hebben een shirt (met naam) gekregen en we gaan ervan uit dat iedereen als tegenprestatie minimaal in 2019 aan twee (externe) toernooien gaat deelnemen. We zullen begin volgend jaar melden of we in onze opzet zijn geslaagd, maar daar hebben we alle vertrouwen in. De jeugd heeft de toekomst en wie weet krijgt degene die het meeste keer heeft deelgenomen wel een (extra) aanmoediging !