megafoon 318 56406 Notificaties

Maandag t/m woensdag (20 t/m 22 mei) vervallen alle activiteiten i.v.m. de installatie van de nieuwe verlichting.

Jeugduitslagen 9 maart 2019

Jeugd 1 (Landelijk A) nam het op tegen Taveba 1 uit Barendrecht, die met twee invallers naar Berkel en Rodenrijs is afgereisd.

Ivar Noordam speelde de eerste partij tegen de sterke Dennis Roggeveen en daar had hij zijn handen vol aan. Dennis verdedigde sterk en kon hard afslaan. Hij won in vier games. Gelukkig wonnen Mark Heezen en Rick Bakker hun partij wel en stond het 2-1. In het dubbel kwamen Ivar en Rick met 2-0 achter, maar haalden ze de partij toch knap binnen. Dennis was daarna ook te sterk voor Mark, maar haalde TOGB vervolgens drie partijen op rij binnen. In een spannende partij tussen Rick en Dennis behield de laatste zijn ongeslagen status en doordat Ivar de laatste partij won werd het 7-3 voor TOGB. Ze staan nu tweede in de tussenstand met één punt minder dan de koploper.

Jeugd 2 (Landelijk C) speelde tegen TIOS’51 uit Tilburg. Tom Luyken opende tegen de jonge Seppe van Beurden en klaarde de klus professioneel in drie games. David Leeson kreeg daarna geen vat op het snelle spel van Ryan Rombouts, maar gelukkig won Luc Grunbauer zijn partij wel en stond het 2-1. In het dubbel speelden Tom en Luc wisselend en wisten ze in vijf games de wedstrijd toch te winnen. Ook David haalde daarna een punt binnen, maar dat kwam omdat Seppe met een schouderblessure moest opgeven. Tom gaf daarna geen partij meer weg, David won makkelijk van Xander De Rooij en Luc moest de eer laten aan Ryan. Zo werd het een knappe 8-2 overwinning.

Jeugd 3 (eerste klasse) kreeg Taveba 3 uit Barendrecht op bezoek. Bram Winkelman speelde de eerste wedstrijd tegen Vera Kastelein en haalde de eerste twee games met goed spel binnen. Doordat Bram de teugels iets liet vieren, werd het een beslissende vijfde game. Die was gruwelijk spannend en Bram won uiteindelijk met 12-10. Knap hoor. Ook Piotr van Dijk en Cornée van Koppen wonnen hun partij en stond het 3-0 voor TOGB. In het dubbel trokken Bram en Piotr nét aan het kortste eind, maar won Piotr zijn enkel daarna in vier strakke games. Samuel Euser is de beste speler van Taveba en won zijn partij vervolgens in drie games van Bram. Ook versloeg hij Piotr, maar daarna was de koek op voor Taveba. TOGB zet uiteindelijk 7-3 op het scorebord en dat is een prima prestatie. Cornée was de ‘man of the match’ met drie winstpartijen.

Jeugd 4 (vijfde klasse) speelde tegen ATTC Evo Repro 2 uit Alphen aan de Rijn. Stefan Nestic beet de spits af en had het moeilijk tegen Caedmon Boutwell. Ondanks goed tegenspel verloor Stefan in drie games. Gelukkig trok Abdel Al-Wakil de score gelijk, maar dat ging niet vanzelf. In vijf spannende games won hij met 11-9 in de beslissende game. Brigit Barkhof moest daarna tegen de sterke Wessel van den Bos en verloor in drie games. In het dubbel werd Kristel Luyken gekoppeld aan Brigit en dat was een prima zet. De meiden wisten geconcentreerd in vier games te winnen. Abdel wist zelfs de 3-2 op het scorebord te draaien, maar Wessel bracht de stand weer in evenwicht. Brigit speelde daarna de wedstrijd van haar leven tegen Ying Wijnhof en het werd uiteindelijk 5-5, omdat Wessel ongeslagen bleef en Brigit ook haar laatste partij won.

Jeugd 5 (vijfde klasse) nam het op tegen Taverzo 8 uit Zoetermeer, dat maar met twee spelers kwamen opdagen. Hierdoor werd het een zeer eenvoudige ochtend voor Misha Heyman, Delano Vijverberg en Celina Smeele. In de zeven partijen kon Taverzo maar één game winnen en werd het afgetekend 10-0 voor onze kanjers. Die staan nu ruim bovenaan in de competitie met acht punten voorsprong op de nummer twee.

Jeugd 6 (pupillen C) kregen de koploper Tavernie 2 uit Nieuwland op bezoek. Jeffrey Westphal nam de openingswedstrijd voor zijn rekening en vocht voor wat hij waard was, maar moest uiteindelijk zijn tegenstander feliciteren. Het werd uiteindelijk een hele moeilijke ochtend voor TOGB en kregen Amber van Gijzen, Lian van den Toorn en Jeffrey geen poot om op te staan, ook al gaven ze nooit op en bleven ze gaan. Het werd 10-0 voor de gasten.

Hans Baetens